reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ważył 3950. I pamietam, ze te body z lidla na 56/62 ostatni raz mi ubrałam chyba jak miał pół roku😂 a becik to samo, w nocy mały w nim spał i rano miał tylko kokardkę na biodrach, reszta rozkopana😜 i jakoś nigdy nie był zmarznięty
Słyszałam wiele pochlebnych opinii o tej marce ubranek z Lidla dla niemowląt, ale przyznaję, że Twoja wygrywa 😄 Generalnie te magiczne ubranka, które rosną razem z dzieckiem to najlepsza inwestycja 😊 Żebyśmy jeszcze wiedziały, które z nich będą posiadały tę cudowną właściwość 🤩

reklama
Ważył 3950. I pamietam, ze te body z lidla na 56/62 ostatni raz mi ubrałam chyba jak miał pół roku😂 a becik to samo, w nocy mały w nim spał i rano miał tylko kokardkę na biodrach, reszta rozkopana😜 i jakoś nigdy nie był zmarznięty
Aaaaa z Lidla to inna sprawa 😝😝😝 z Lidla ubranka mają pochrzaniona rozmiarowke koleżanka dostała kombinezon na rok to chyba na dwa lata dosłownie był dobry 😝 Moj maly tez nosi rozmiar mniejsze z Lidla niż zazwyczaj 😊

Ja poczytalam w sieci, sa fajne listy wyprawek i tam sa podane tez ilości ubranek itp.👍
Dokładnie niby drugie dziecko ale nie chce przesadzić z ilosc
A jak wyjmę pudełka ze strychu to będzie dla mnie raj 😝 tylko że jeśli dziewczynka to pewnie 80 procent się nie będzie nadawać 😊

Załączniki

• Screenshot_20201016_150624_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201016_150624_com.android.chrome.jpg
    283,7 KB · Wyświetleń: 39
Tak czytam Wasze wypowiedzi i myślę, że każda ma prawo do swojego zdania i poglądów, ale równocześnie szanować zdanie drugiej osoby... Sądzę, że przy temacie, który wywołuje dużo emocji nawet nieświadomie można przedstawić swoje zdanie tak, że kogoś to urazi, a w szczególności tematy polityczne, religijne czy covid to tematy bardzo dyskusyjne tak jak aborcja czy eutanazja.. Po prostu szanujmy swoje zdanie wzajemnie nawet jak nas to oburza, tak na prawdę to żeby wypowiadać się co do poglądów innych trzeba by było wejść w jego buty i zobaczyć jak wygląda jego życie, perspektywa.. Więc girls szanujmy swoje zdanie na wzajem ;)

A co do ubranek ja jak wchodzę do sklepu i widzę te wszystkie piękne ciuszki to bym wszystko kupiła, ale wiem też że na początek to dla dziecka bodziaki, pajacyki, a przede wszystkim wygodne ubranka.. nie mam doświadczenia ale w tej kwestii posłucham mądrzejszych ode mnie, a reszta wyjdzie w praniu ;) Chociaż jak się okaże, że w brzuszku rośnie mała księżniczka to mój mąż będzie biedny, bo ja uwielbiam różowy kolor u dziewczynek i będę ją cały czas ubierać na różowo :D

Aaaa widzisz 😄 I wszystko jasne 😊 Dobrze, że mieszkam przy samym Lidlu sasasasa 🤗
Uwazaj tylko na bodziaki zależy które są fajne te takie co oferują w cenie 5 zł nie polecam masakra jak one się rozciągały przy szyji miał dekold do pasa! Świetne sa takie spodnie bawelniane bez stop no super naprawdę do tej pory Moj spi w jednych niby o 3 rozmiary za male ale dalej się rozciągają do jego rozmiaru tyle że krótsze się zrobily i skarpetki super jakościowo 😊😊😊

reklama
Dziękuję! 😊😁😍❤ intuicja mnie nie zawiodła, ale nie powiem, na chwile oddech wstrzymałam jak sprawdzał płeć 🙈🙈🙈😂 jest moja wymarzona córcia 😍😍😍 moja mama wczoraj też się wreszcie mega ucieszyła, że druga wnusia i mówi, że będzie sukienki kupować 😁😁😊😍🤗❤ a Ty kiedy masz teraz wizytę? 🤔
Aaa Babcia widziałam, ze zaskoczy, sukieneczki itd. 😍👍
Ooo ja mialam mieć 05.11 u prowadzacej, no ale mam zmianę na inna i kiedy sie umówie, zastanaiwam się bo ostatnie USG mialam 06.10 a połówkowe mam 19.11 czy to dobrze aż tyle czekać? Czy warto isc szybciej? Hm...🤔!

Do góry