reklama
Sechmet
Fanka BB :)
A to rozumiem. Myśle, że angielskie imiona by też kiepsko pasowały do mojego polskiego nazwiska.Lily rose tez mi sie podoba.ja mam ciezkie nazwisko polskie i imie musi byc latwe
Popatrz sobie na listę angielskich i sobie zobacz ile masz możliwości.
Alexander, (po polsku też można przez x), Izabela, Amelia, Sara, moje imię- Lidia.. dość spoko są i nie trudne.
Loli05
Heh no cos sie wymysli,nie bedzie latalo takie "to" Ja mam na imie Aleksandra i w Uk zawsze pisza Alexandra hahA to rozumiem. Myśle, że angielskie imiona by też kiepsko pasowały do mojego polskiego nazwiska.
Popatrz sobie na listę angielskich i sobie zobacz ile masz możliwości.
Alexander, (po polsku też można przez x), Izabela, Amelia, Sara, moje imię- Lidia.. dość spoko są i nie trudne.
M_P_90
Ja jestem z Wielkopolski i może faktycznie coś w tym jest, że w niktórych rejonach pewne imiona są bardziej popularne, ale akurat Mieszko to nawet u nas rzadkość i wszędzie gdzie mówimy jak syn ma na imię to słyszymy, że takie nietypowe i jakie fajneMieszko fajne,powiem ci ze nie znalam tego imienia(no poza Mieszko I),ale poznalam naszych sasiadow w bloku(oni tez Polacy) i jej maz ma na imie Mieszko.Z jakiej czesci Pl jestes?on jest z Wroclawia.Pytam bo wydaje mi sie ze niektore imiona sa popularne w jakis regionach,np kiedys pojechalam z kumpela do wsi pod Zakopanem to jak mowilam ze mam na imie Ola to kazdy mowil ze dziwne imie...hah gdzie na pomorzu to standard
M_P_90
A masz wszędzie zaznaczony ten sam dzień ostatniej miesiączki i ten sam cykl np. 28 dni, bo to wygląda tak jakbyś miała różne długości cykli w każdej apce innąDziewczyny a wam apki też mówią o trzech różnych terminach porodu.... Jedna 10.. Druga 12 a trzecią 13... Z czego takie rozbieżności....
M_P_90
Mój kuzyn mi dzisiaj powiedział, że jemu się podoba Ligia, a ja do dzisiaj nawet nie miałam pojęcia, że takie imię istnieje xD no Kondzio to trochę kiepsko tak jak Gucio jest ładne, ale Gustaw już nie bardzoZe starych imion podobaja mi sie jeszcze Dagna i Ligia. W poprzedniej ciazy dla chlopca mi sie podobalo strasznie Konrad-ale nie bylam swiadoma, ze zdrobnieniem od Kondar jest Kondzioi takim sposoobem przestalo mj sie calkowicie podobac
mama.Antosia
Z tym bezimiennym to chyba tak jak u nasMój syn ma na imię Mieszko, a córka miała być Zuza, ale teraz tak się zastanawiamy, czy nie powinna mieć też takiego staropolskiego imienia i bardzo mi się podoba Jagna a jeśli będzie drugi syn to chyba zostanie bezimienny xD
Gisiaczek 86
Tak... I dlatego zdziwiona jestemA masz wszędzie zaznaczony ten sam dzień ostatniej miesiączki i ten sam cykl np. 28 dni, bo to wygląda tak jakbyś miała różne długości cykli w każdej apce inną
reklama
M_P_90
O matko to Twój jak mój, stwierdził, że jak Mieszko to będzie Jadwiga i nie mogę mu tego wybić z głowyHaha nie, aż tak to nie bede przeginać z ta Kazią chociaż mój mąż ostatnio sie smial, ze jak jest Kazik to dziewczynka będzie Jadźka