reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom 😁😁😁😍
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" 😁😁😁❤❤❤
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! 😍😍😍😍💖💖💖
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę 🙈🙈🙈😂😂😂

Załączniki

• IMG_20201015_212427.jpg
    IMG_20201015_212427.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 96
  • IMG_20201015_212044.jpg
    IMG_20201015_212044.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
reklama
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! 😍😍😍😍💖💖💖
Pięknie ❤️😍 Zobacz, intuicja Cię nie myliła 😊 Ale super rączunia 🥰

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7][emoji173]
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173][emoji173][emoji173]
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji178][emoji178][emoji178]
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Booooze jak ja Ci zazdroszczę [emoji7][emoji7] oczywiście pozytywnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cieszę się razem z Tobą [emoji4]

Aaaa...rozczuliłam się gdy zobaczyłam jak macha rączką....długo nie zobaczę bardziej uroczego obrazka...
Mama gratuluję🎉🎉🎉

Przeczytałam wszystko ale leże i zdycham. Więc, piszę się na rosół i Kluki kokosowe z daktyli!!

Mój wspaniałomyślny mąż tydzień temu po moim 6 dniowym popołudniowym maratonie w pracy zaprosił na niedzielę gości i co? W tym tyg pracuję do 18.30, w sobotę też idę, a on zaprasza gości na sobotę [emoji1751] Dobrze, że chociaż on gotuje, robi zakupy i ogarnia młodą, bo bym zatłukła!
Pomyśl o tym w ten sposób, wrócisz z pracy na gotowe nic tylko siadać j jeść :-D

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7][emoji173]
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173][emoji173][emoji173]
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji178][emoji178][emoji178]
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Cześć dziecinko ;-)

reklama
I mój fitness dla ciężarnych poszedł w pizdu! 😕 Online? Już widzę moją motywację.

Dobry wieczór cioteczki.

My po maratonie w kościołach. Bierzmowanie wszystko sprawnie, szybka ewakuacja i spotkanie komunijne u nas w parafii. Wróciłam pół godziny temu! Zmarzłam w stopy, bo oczywiście w sneakersach poleciałam 🤦‍♀️
Syn z gilami teraz walczy 🤧 chrześnica bardzo wzruszona ceremonią. Ładnie wyszło, choć tak trochę smutno- nie wszyscy goście zostali wpuszczeni do środka. Chyba spodobały jej się prezenty 🙂 Mąż dokupił jeszcze mały bukiecik.

Do góry