reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom 😁😁😁😍
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" 😁😁😁❤❤❤
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! 😍😍😍😍💖💖💖
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę 🙈🙈🙈😂😂😂

Załączniki

• IMG_20201015_212427.jpg
    IMG_20201015_212427.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 91
  • IMG_20201015_212044.jpg
    IMG_20201015_212044.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 90
reklama
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! 😍😍😍😍💖💖💖
Pięknie ❤️😍 Zobacz, intuicja Cię nie myliła 😊 Ale super rączunia 🥰

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7][emoji173]
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173][emoji173][emoji173]
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji178][emoji178][emoji178]
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Booooze jak ja Ci zazdroszczę [emoji7][emoji7] oczywiście pozytywnie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cieszę się razem z Tobą [emoji4]

Aaaa...rozczuliłam się gdy zobaczyłam jak macha rączką....długo nie zobaczę bardziej uroczego obrazka...
Mama gratuluję🎉🎉🎉

Przeczytałam wszystko ale leże i zdycham. Więc, piszę się na rosół i Kluki kokosowe z daktyli!!

Mój wspaniałomyślny mąż tydzień temu po moim 6 dniowym popołudniowym maratonie w pracy zaprosił na niedzielę gości i co? W tym tyg pracuję do 18.30, w sobotę też idę, a on zaprasza gości na sobotę [emoji1751] Dobrze, że chociaż on gotuje, robi zakupy i ogarnia młodą, bo bym zatłukła!
Pomyśl o tym w ten sposób, wrócisz z pracy na gotowe nic tylko siadać j jeść :-D

Lilka macha rączka do ciotek z Babyboom [emoji16][emoji16][emoji16][emoji7][emoji173]
Potwierdzone dzisiaj, że to dziewczynka, także "a nie mówiłam!" [emoji16][emoji16][emoji16][emoji173][emoji173][emoji173]
Pięknie współpracowała, pokazała i rączki i nóżki i główkę i nawet co ma między nóżkami i jest na 200% mała kobietka! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji178][emoji178][emoji178]
Tak się cieszę, że chyba dzisiaj nie zasnę [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Cześć dziecinko ;-)

reklama
I mój fitness dla ciężarnych poszedł w pizdu! 😕 Online? Już widzę moją motywację.

Dobry wieczór cioteczki.

My po maratonie w kościołach. Bierzmowanie wszystko sprawnie, szybka ewakuacja i spotkanie komunijne u nas w parafii. Wróciłam pół godziny temu! Zmarzłam w stopy, bo oczywiście w sneakersach poleciałam 🤦‍♀️
Syn z gilami teraz walczy 🤧 chrześnica bardzo wzruszona ceremonią. Ładnie wyszło, choć tak trochę smutno- nie wszyscy goście zostali wpuszczeni do środka. Chyba spodobały jej się prezenty 🙂 Mąż dokupił jeszcze mały bukiecik.

Do góry