reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Super. Właśnie tak powinno być wszędzie.
Lekarzy ginekologów w szpitalu też mamy mega. Przewaga panów, 1 kobieta. Ale od każdego miałam tyle samo wsparcia. Nawet od Pana profesora zajmującego się bardzo powikłanymi ciążami, nawet on do mnie przyszedł, żeby rozmawiać ze mną o tym, co działo się ze mną w listopadzie zr. A po laparoskopii jeden lekarz wpadal do mnie średnio co godzinę pytac jak się mam i niechętnie wypisywał mnie do domu, bo stwoerdzil, ze lubi na mnie patrzec 🤣🤣🤣

Oo i dopiero 2 grudnia? Ja mam na 24 kwietnia mniej więcej bo już sama nie wiem, ale myślałam że pod koniec listopada zrobię bo tak naprawdę od 18-20 yg można robić :)
No mi chyba wychodzi wtedy 21 tydzień. Teraz na genetycznym moja dzidzia była tydzień do tyłu i to może miało wpływ na termin...

Oo i dopiero 2 grudnia? Ja mam na 24 kwietnia mniej więcej bo już sama nie wiem, ale myślałam że pod koniec listopada zrobię bo tak naprawdę od 18-20 yg można robić :)
Jak dzis bylam prywatnie sie zapisac, to lekarz powiedzial, ze polowkowe najlepiej robic powyżej 20 tyg ciazy, bo im ciaza starasza tym lepiej wszystko widac. Przed 20 tyg on nawet nie zabiera sie za polowkowe.

Lekarzy ginekologów w szpitalu też mamy mega. Przewaga panów, 1 kobieta. Ale od każdego miałam tyle samo wsparcia. Nawet od Pana profesora zajmującego się bardzo powikłanymi ciążami, nawet on do mnie przyszedł, żeby rozmawiać ze mną o tym, co działo się ze mną w listopadzie zr. A po laparoskopii jeden lekarz wpadal do mnie średnio co godzinę pytac jak się mam i niechętnie wypisywał mnie do domu, bo stwoerdzil, ze lubi na mnie patrzec 🤣🤣🤣
Kurcze, skąd jesteś? Jak będę w trzeciej ciąży to zamieszkam w Twoim mieście i będę rodzić w tym szpitalu😁😁😁

reklama
Do góry