reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Kurcze, skąd jesteś? Jak będę w trzeciej ciąży to zamieszkam w Twoim mieście i będę rodzić w tym szpitalu😁😁😁
Z Mazur 😊
Oczywiście zdania są podzielone odnośnie opieki. Ale tak jak rozmawialam z położnymi, kiedy przywożą panne i nie zdąży sie gwiazda nawet położyć i już skacze z ryjem i wydaje polecenia (!) to nie dziwie sie, ze takie panie traktują oschle i wykonują tylko to co do nich należy. A widzialam jakie mendy trafiają czasem na oddziały.. Podziwiam położne pod każdym aspektem, bo za te marne grosze, co musza znosić czasem to mi by się nie chciało..

Przeczytałam wszystko ale leże i zdycham. Więc, piszę się na rosół i Kluki kokosowe z daktyli!!

Mój wspaniałomyślny mąż tydzień temu po moim 6 dniowym popołudniowym maratonie w pracy zaprosił na niedzielę gości i co? W tym tyg pracuję do 18.30, w sobotę też idę, a on zaprasza gości na sobotę 🤦 Dobrze, że chociaż on gotuje, robi zakupy i ogarnia młodą, bo bym zatłukła!

Z Mazur 😊
Oczywiście zdania są podzielone odnośnie opieki. Ale tak jak rozmawialam z położnymi, kiedy przywożą panne i nie zdąży sie gwiazda nawet położyć i już skacze z ryjem i wydaje polecenia (!) to nie dziwie sie, ze takie panie traktują oschle i wykonują tylko to co do nich należy. A widzialam jakie mendy trafiają czasem na oddziały.. Podziwiam położne pod każdym aspektem, bo za te marne grosze, co musza znosić czasem to mi by się nie chciało..
Ojej i jeszcze Mazury....super....jest moc.

Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz 🤷‍♀️
Masakra co?
Ja jeszcze przy pierwszym byłam w szpitalu Praskim, ja z poronieniem, a obok mamy z dzidziusiami chodziły uśmiechnięte, szczęśliwe, a ja wtedy myślałam o najgorszym..
Zastanawia mnie kto tak cudnie wymyślił, że na jednym oddziale było to wszytsko. Na Karowej było całkiem inaczej. Ludzie więcej empatii mieli, lepsza opieka...

Nie kazdy muai przytyc, Jezeli startuje sie z nadwagi to spokojnie mozna w ciazy nic nie przytyc albo nawet schudnac, mam takie kolezanki ktore pod okiem dietetyka chudly po kilkanascie kg rodzac zdrowe 3kg i wiecej dzieci

Też chciałabym bardzo sformalizować związek przed przyjściem na świat naszego dziecka
Może po nowym roku się uda
Ja bardzo chciałam jeszcze w listopadzie. Chyba zaryzykujemy i zarezerwujemy jakiś temrin w USC i w restauracji bo obostrzenia będą się zmieniać z tygodnia na tydzień. Jak się nie uda to będziemy przenosić.

reklama
Do góry