Monika2211
Fanka BB :)
Dziewczyno Chyba zaraz odpalę swoją rakietę i jestem u Ciebie Wodzisz na pokuszenieJa robię rafaello z daktyli, banana i wiorek możecie? Dawajcie do mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyno Chyba zaraz odpalę swoją rakietę i jestem u Ciebie Wodzisz na pokuszenieJa robię rafaello z daktyli, banana i wiorek możecie? Dawajcie do mnie
Z MazurKurcze, skąd jesteś? Jak będę w trzeciej ciąży to zamieszkam w Twoim mieście i będę rodzić w tym szpitalu
Ojej i jeszcze Mazury....super....jest moc.Z Mazur
Oczywiście zdania są podzielone odnośnie opieki. Ale tak jak rozmawialam z położnymi, kiedy przywożą panne i nie zdąży sie gwiazda nawet położyć i już skacze z ryjem i wydaje polecenia (!) to nie dziwie sie, ze takie panie traktują oschle i wykonują tylko to co do nich należy. A widzialam jakie mendy trafiają czasem na oddziały.. Podziwiam położne pod każdym aspektem, bo za te marne grosze, co musza znosić czasem to mi by się nie chciało..
Masakra co?Do mnie zajrzeli tylko na obchodzie i po zabiegu. Sama na sali bylam...wrocilam do domu na pieszo, bo nikt mnie nie odebrał i wtedy przyszedł smutek....eh...
Ankiety żadnej tez nie dostalam tetaz
Spokojnie? O 16 wyszłam z pracy i ostatni raz tu byłam, teraz wchodzę i co???? 16 stronDziś jest spokojnie!!! więc albo nadarzasz albo zapitalasz 15 stron jak ja po pracy
Ja bardzo chciałam jeszcze w listopadzie. Chyba zaryzykujemy i zarezerwujemy jakiś temrin w USC i w restauracji bo obostrzenia będą się zmieniać z tygodnia na tydzień. Jak się nie uda to będziemy przenosić.Też chciałabym bardzo sformalizować związek przed przyjściem na świat naszego dziecka
Może po nowym roku się uda
Dziś jest spokojnie!!! więc albo nadarzasz albo zapitalasz 15 stron jak ja po pracy
Nadrabiam i wstawiam zdjęcia mojej dzielnej dziewczynki i imię już wybrane- będzie Iga Zobacz załącznik 1188768Zobacz załącznik 1188769