reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Gaviscon się reklamuje jako bezpieczny... Czy moja ostatnia nadzieja umarła?!
Co mam napisać? Nie będę dyskutować z lekarzem, bo on lepiej się zna 🤷‍♀️
Skoro mówi, że nie ma żadnych bezpiecznych, ze lepiej nie brac zadnych leków, to wiem, ze mówi tak, bo dba o moje maleństwo, a nie idzie w zaparte, żeby zarobić..
Poleciła mi wodę z cytryną, siemie lniane, imbir. I jeszcze pastylki do ssania imbirowe locomotiv..

Dzięki za odpowiedzi w sprawie testu potrójnego - no ja właśnie chyba nie chciałabym go już robić skoro Papp-a było, bo podobno on jest jeszcze mniej precyzyjny. Tak pytam czy tylko czy też większość tak uważa i co na to lekarze.

Co mam napisać? Nie będę dyskutować z lekarzem, bo on lepiej się zna 🤷‍♀️
Skoro mówi, że nie ma żadnych bezpiecznych, ze lepiej nie brac zadnych leków, to wiem, ze mówi tak, bo dba o moje maleństwo, a nie idzie w zaparte, żeby zarobić..
Poleciła mi wodę z cytryną, siemie lniane, imbir. I jeszcze pastylki do ssania imbirowe locomotiv..
A próbowałaś kefir ? Mi na razie pomaga

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj 🤞🏻 Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?
Ja startowałam z 42,5, dzisiaj rano widziałam 46 😳 Wiem, że to dobrze, bo z niedowagi zaczynam ale i tak dziwnie się patrzy jak tak szybko waga rośnie ;)

reklama
Dziewczyny miewacie bóle podbrzusza po lewej stronie? Czy może być to związane z zaparcia mi? Co myślicie? Zglaszalam lekarzowi z dziećmi ok szyjka zamknięta jest ok
Bardzo możliwe że z zaparciami, skoro z dziećmi ok to stawiałabym na zaparcia, ja też tak mialam że boli podbrzusze, pójdę do toalety i ból znika, polecam błonnik witalny, mi to pomaga z zaparciami, codziennie korzystam z toalety i nie mam już taki boli 😉

Do góry