Patii_666
Fanka BB :)
To dlaczego jak wpiszesz rennie to pisze ze można stosować w ciąży?Dzownilam do lekarza i mówi, że nie ma żadnych bezpiecznych leków na zgagę dla kobiet w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dlaczego jak wpiszesz rennie to pisze ze można stosować w ciąży?Dzownilam do lekarza i mówi, że nie ma żadnych bezpiecznych leków na zgagę dla kobiet w ciąży
Ja tez 12+4 i do wczoraj 4 kg na minusie. To zupełnie normalne o ile się sama nie glodzisz tylko zwyczajnie masz mniejsza ochotę na jedzenie czy wymiotujesz. Waga porządniej rusza dopiero po 20 tyg i wtedy będziesz liczyła czy nie za dużo tych kgCześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?
11 lat temu było bezpieczne [emoji23][emoji23][emoji1751][emoji1751] zjadłam chyba ze 3 duże opakowania przez całą ciążę [emoji1745][emoji6]Dzownilam do lekarza i mówi, że nie ma żadnych bezpiecznych leków na zgagę dla kobiet w ciąży [emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]
Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?
Nie wiem, mi powiedziała, że absolutnie. Lepiej nic z leków na zgagę nie braćTo dlaczego jak wpiszesz rennie to pisze ze można stosować w ciąży?
Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?
Ja zachodząc ważyłam 56, teraz jestem w 15+1 tygodniu i waga nadal taka sama Zaczyna mnie to trochę niepokoićJa mam ciagle ochotę ostatnio i to tak chyba od roku ale był moment ze libido -0 było
Ja czekałam równe 2 tygodnie . Badanie na NFZJednojajowe
Długo czekalyscie na wyniki Papa?