reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja też tak myślałam , że samo USG [emoji1745] no i jak u mnie echo serca dziecka. Ale ze test z krwi to pierwsze słyszę.
Nie myślałaś zrobić amnio w Warszawie u dr Dębskiego? On razem z żoną zajmują się, że tak nazwę 'trudnymi' ciążami.
Prowadził ciążę mojej koleżance, z racji tego, że jej nerki praktycznie 'nie żyją'.
Świetny lekarz on jak i jego żona.

Boze jak sie podcieralam to zauwazylam jakas brazowa krew,troche tylko ale jade do szpitala

trzymam kciuki, będzie dobrze! Pewnie to jakies naczynko, bo tam na dole wszystko sie rozpulchnia

No echo serca to całkiem inna sprawa ciekawe czy też nie będę mieć jak 3.11 tętno będzie podwyższone chociaż, mam cicha nadzieję że będzie spadalo...

na pewno będzie spadało, u mnie w 12+4 tętno wynosiło 169, lekarz mówił, ze ok. Potem mój prowadzący mi to szerzej omówił przy następnej wizycie i powiedział, ze tętno super i ze na tym etapie jest wyższe i ze to jeszcze 1 trymestr, ale potem juz trochę spada. No i właśnie 2 tygodnie pozniej nie wiem jakie miałam, ale powiedział, ze znowu idealne😉 także spokojnie, pewnie małe fiknelo akurat pare razy przed badaniem i mu skoczyło albo sie wystraszyło, ze cos go ugniata i mu spokoj zakłóca😜

reklama
Nie myślałaś zrobić amnio w Warszawie u dr Dębskiego? On razem z żoną zajmują się, że tak nazwę 'trudnymi' ciążami.
Prowadził ciążę mojej koleżance, z racji tego, że jej nerki praktycznie 'nie żyją'.
Świetny lekarz on jak i jego żona.
Wiesz , że nie rozważałam wyjazdu nigdzie, bo mamy w Białym bardzo dobrą klinikę genetyczną. Amnio będzie mi robił mega doświadczony lekarz. Jeżeli wyniki nie będą dobre to wtedy będę szukała pomocy wszędzie gdzie się da.

Do góry