reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj 🤞🏻 Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?

reklama
Połówkowe tylko samo usg.. Tak mówił gin jak wvzoraj dzwoniłam nie robi się kolejnych badań z krwi one są raz
A mnie od razu zapisali na test potrójny 🧐 nawet nie pytali czy chcę, bo pierwsze prenatalne też musiałam zrobić w pakiecie, żeby mieć za darmo (jakieś dofinansowanie z UE dla kobiet ze Śląska). Za dwa tygodnie mam przyjść na pobranie krwii to będzie 16 tc. A USG mam 3.12 w 20 tc.

A mnie od razu zapisali na test potrójny 🧐 nawet nie pytali czy chcę, bo pierwsze prenatalne też musiałam zrobić w pakiecie, żeby mieć za darmo (jakieś dofinansowanie z UE dla kobiet ze Śląska). Za dwa tygodnie mam przyjść na pobranie krwii to będzie 16 tc. A USG mam 3.12 w 20 tc.
Naprawdę.. No widzisz u nas lekarze mówią że test pappa robi się tylko raz nie ma potrzeby robienia drugiego jak jest wszystko ok... 🤔Z ciekawości spytam moja na wizycie jak to jest ale to dopiero 3.11

Cześć dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj 🤞🏻 Mam do was pytanie, zachodząc w ciąże ważyłam 55kg, schudłam do 52,5kg dzis jestem 12+4 i waga stoi do teraz. Wczoraj miałam wizytę, dzieciątko rozwija się prawidłowo, ale lekarz pytał czy tyje jak powiedziałam ze nie to się podrapał po głowie w zadumie....i trochę mnie to zmartwiło. Jak jest u was?
Ja startowałam z ok 53kg i idę po mału w górę jest już 55,5kg

Naprawdę.. No widzisz u nas lekarze mówią że test pappa robi się tylko raz nie ma potrzeby robienia drugiego jak jest wszystko ok... 🤔Z ciekawości spytam moja na wizycie jak to jest ale to dopiero 3.11
Podejrzewam, że muszę zrobić ten test potrójny żeby właśnie mieć to za darmo. Testu Pappa pierwszego też nie chciałam robić, chciałam tylko samo USG. Ale powiedzieli mi, że oni się z tego rozliczają i w tym pakiecie dofinansowania muszę zrobić całość. Jak nie chce, to na USG muszę umówić się prywatnie i sobie zapłacić.

Tak zostawię na lepszy dzien. 😂🙈

Załączniki

• received_334555294493114.jpeg
    received_334555294493114.jpeg
    51,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry