reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Kochana, te jelita to zmora większości z nasCześć dziewczyny! Wstalam szykować małego do przedszkola, taka ciezka noc zjadlam z mezem sałatkę grecka nawet nie za wiele, kawałek czekolady i mandarynke no o 20.30 gdzieś i wiecie przemęczyłam się calutka noc, brzuch tak bolał i boli i mdłości całą noc, moje dziecko chyba gdzieś porzadnie w jelita wchodzi ze mało co mogę jeść dobrze ze jednak do niczego nie doszło z mezem bo bym się martwiła ze przez to chyba czeka mnie dziś dzień z bólem brzucha czy któraś mama też cierpi tak teraz na bol jelit?
Chyba nasiliły mi się objawy zespołu jelita drażliwego i nie pozostaje nic innego jak przejść na odpowiednią dietę
Jak nie zaparcia, to biegunka. I tak w kółko..
elysia141
Ja tak samo już mam dość nerwow , ja to miałam tez wszystko ok , beta tylko 2,1 ale norma jest do 2,52 i podwyższone przepływy ... pewnie dlatego taki wynik .. musi wyjść dobrze NIPTJak mi NIPT wyjdzie ok to już nic innego z krwi nie robię. Nie chce znowu myśleć o jakimś większym czy mniejszym ryzyku. Tez wszystko miałam w normie (poza leciutko szybszym tętnem) ale jak to poobliczali to ryzyko wzrosło. Pappa tez miałam dość niskie ale w normie wiec ja już się w to nie pcham więcej, chyba ze mnie gin zmusi
Mama2018mama
Wiem wiem mnie bolą po całości nie tylko u dołu po całym boku u góry przy żołądku, ale też i na dole zaparcia owszem też towarzyszą, ale jesc coś trzebaKochana, te jelita to zmora większości z nas
Jak nie zaparcia, to biegunka. I tak w kółko..
Chichuni
Mnie najczęściej u góry bolą, u dołu rzadziej. Ale to przez zaparcia.Wiem wiem mnie bolą po całości nie tylko u dołu po całym boku u góry przy żołądku, ale też i na dole zaparcia owszem też towarzyszą, ale jesc coś trzeba ☺
Zgaga też nie mija. Absolutny stan błogosławiony...
Ana874
O to jest pomysł, może będzie zazdrosnyTo mu powiedz, że jak tak stawia sprawę to niech kupi Ci zabawkę!
Nie wiem czego panowie sie boją. Mój tam robi co chce skoro widzi, że krzywda mi się nie dzieje
Niech ten mój chlop już wraca
Zreflektowal się, coś tam było, ale seksu niestety nie
Ana874
Właśnie, troszkę ucichl temat baczkow.No właśnie cos z bąkami ostatnio ucichło i tak smutno nie wierze,ze po tych kebabach nie ma sensacji żadnych! ja jakoś tydzień temu jadłam fasolkę po bretońsku 3 dni pod rząd to sobie wyobraźcie...
Ja ostatnio po bigosie to tak trzasnelam, że mój facet , kot, a nawet sama ja się przwstraszylismy
Mama2018mama
Aaaaaa to witaj w klubie ))Mnie najczęściej u góry bolą, u dołu rzadziej. Ale to przez zaparcia.
Zgaga też nie mija. Absolutny stan błogosławiony...
Marynia88
Moderator
Dzień dobry, ja mam dzisiaj jechać oddać krew i mocz na badania ale chyba mi się to troszke w czasie opóźni - moji mężczyźni śpią a ja nie mam serca ich budzić. Jak to jest że Nasz synuś zawsze grzecznie śpi jak mamy coś załatwić??? A jak można poleniuchować to o 5 rano już bryka???
Trzymam kciukasy za wizytujące dziś Mamusie
Trzymam kciukasy za wizytujące dziś Mamusie
reklama
Ana874
Właśnie boję się tej czerwonej strefy...A Już znalazłam gościa co robi USG i pozwolił nam razem wejść o ile nie wrócą obostrzenia. USG miałam wykonać w przyszłym tygodniu bo muszę sprawdzić jak ten mój miesniak i mój miał okazję zobaczyć dzidzie, a tu ? Będzie czerwono i nie wejdzieFajnie, w Wawie zaraz wlana czerwona strefę i będzie guzik, ale do kwietnia ma być po pandemii Dzidziu tak zarzaza na porod ❤swój i Sióstr z Babyboom