reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja na jelita czy zaparcia nie narzekam. Zero bólu czy czegokolwiek. Jeszcze... Mdłości mam mniejsze wiec czuje się zdecydowanie lepiej. Dalej mam wieczorne 🤮 przed spaniem ale to mała niedogodność tylko.

reklama
Cześć dziewczyny! Wstalam szykować małego do przedszkola, taka ciezka noc:( zjadlam z mezem sałatkę grecka nawet nie za wiele, kawałek czekolady i mandarynke no o 20.30 gdzieś i wiecie przemęczyłam się calutka noc, brzuch tak bolał i boli i mdłości całą noc, moje dziecko chyba gdzieś porzadnie w jelita wchodzi ze mało co mogę jeść :) dobrze ze jednak do niczego nie doszło z mezem bo bym się martwiła ze przez to :) chyba czeka mnie dziś dzień z bólem brzucha :( czy któraś mama też cierpi tak teraz na bol jelit?

Chyba nasiliły mi się objawy zespołu jelita drażliwego i nie pozostaje nic innego jak przejść na odpowiednią dietę :)
Kochana, te jelita to zmora większości z nas 😐
Jak nie zaparcia, to biegunka. I tak w kółko..

Jak mi NIPT wyjdzie ok to już nic innego z krwi nie robię. Nie chce znowu myśleć o jakimś większym czy mniejszym ryzyku. Tez wszystko miałam w normie (poza leciutko szybszym tętnem) ale jak to poobliczali to ryzyko wzrosło. Pappa tez miałam dość niskie ale w normie wiec ja już się w to nie pcham więcej, chyba ze mnie gin zmusi 😐
Ja tak samo :( już mam dość nerwow , ja to miałam tez wszystko ok , beta tylko 2,1 ale norma jest do 2,52 i podwyższone przepływy ... pewnie dlatego taki wynik .. musi wyjść dobrze NIPT ❤️❤️

No właśnie cos z bąkami ostatnio ucichło i tak smutno😂 nie wierze,ze po tych kebabach nie ma sensacji żadnych!😜 ja jakoś tydzień temu jadłam fasolkę po bretońsku 3 dni pod rząd to sobie wyobraźcie...😂
Właśnie, troszkę ucichl temat baczkow.
Ja ostatnio po bigosie to tak trzasnelam, że mój facet , kot, a nawet sama ja się przwstraszylismy 🙈😂🙈😂🙈

Dzień dobry, ja mam dzisiaj jechać oddać krew i mocz na badania ale chyba mi się to troszke w czasie opóźni - moji mężczyźni śpią a ja nie mam serca ich budzić. Jak to jest że Nasz synuś zawsze grzecznie śpi jak mamy coś załatwić??? A jak można poleniuchować to o 5 rano już bryka???🤔🤔🤔
Trzymam kciukasy za wizytujące dziś Mamusie✊✊✊

reklama
Fajnie👍, w Wawie zaraz wlana czerwona strefę i będzie guzik, ale do kwietnia ma być po pandemii Dzidziu tak zarzaza na porod ❤swój i Sióstr z Babyboom 😝
Właśnie boję się tej czerwonej strefy...A Już znalazłam gościa co robi USG i pozwolił nam razem wejść o ile nie wrócą obostrzenia. USG miałam wykonać w przyszłym tygodniu bo muszę sprawdzić jak ten mój miesniak i mój miał okazję zobaczyć dzidzie, a tu ? Będzie czerwono i nie wejdzie 😥

Do góry