reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie chce straszyć, ale właśnie ostatnio moja koleżanka mnie uświadomiła, że pomyłki na USG naprawdę się zdarzają :D - u jej siostry przy obu ciążach lekarz się pomylił 🙈 . W pierwszej ciąży miała być na 100 % dziewczynka, a wyszedł chłopiec. Przy drugiej ciąży miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka :D
Nie wiem jak lekarz sprawdzał tą płeć :p , ale po tym jak to usłyszałam to ja już chyba sama nie uwierzę na 100 % :p
ja mojej doktor ufam, bo to specjalistka od prenatalnych badań i w pierwszej ciąży od początku mówiła, że będzie syn i jest, więc jak teraz powiedziała, że jej to wygląda raczej na dziewczynę to ja jej wierzę 😊😊😊

reklama
Nie chce straszyć, ale właśnie ostatnio moja koleżanka mnie uświadomiła, że pomyłki na USG naprawdę się zdarzają :D - u jej siostry przy obu ciążach lekarz się pomylił 🙈 . W pierwszej ciąży miała być na 100 % dziewczynka, a wyszedł chłopiec. Przy drugiej ciąży miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka :D
Nie wiem jak lekarz sprawdzał tą płeć :p , ale po tym jak to usłyszałam to ja już chyba sama nie uwierzę na 100 % :p
Dlatego lekarzom sie nie wierzy,wrzuca sie zdjecia na stronie na internety na fb i tam wroza i sie bierze ta plec na ktora najwiecej stawiaja ludzie.
A tak na powaznie to ja widzialam usg dziewczyn na uk forum to maja takie "nocnikowe zdjecia usg" i tam dokladnie widac miedzy nozkami co jest

Nie no ja też nie wierzę w 100 procentach jasne że nie uwierzę jak się urodzi, ale z moim synkiem się sprawdziło :)

Nie chciałam wywołać takiej reakcji :( chciałbym bardzo z Wami zostać ( wiem, że nie udzielałam się jakoś szczególnie- ale już jestem na l4 wiec będę miała więcej czasu) nie wyobrażam sobie brak Waszego wsparcia... może faktycznie warto zrobić tak jak któraś z Was to zaproponowała jeżeli na prywatnej będą osoby nieaktywne wtedy będzie trzeba je usuwać ...
Raczej bardziej mi chodzi ze oglądałyby to niepożądane osoby które znam 😝

Nie pamiętam skąd jesteś, ale w wawie tego co pamiętam byli wolontariusze którzy wychodzili psem. Zostawiało się smycz na klatce, oni sobie dezynfekowali, wypuszczałas pieska i zabierali na spacer..
z wawy....tulko ze moj piea jest speficzny. Nie lubi obcych.....slugoby mówić. Mam ndzieje ze Nas to nie spotka

reklama
Dzwoni ze wpadnie na chwile, bo rano z matką do ambulatorim jedzie, a jutro by przenocował. Powiedziałam nie mam czasu na piedoły (bylam na pelnej k... przez pracę) i nie chce słuchać po 1h telefonow od jego matki, ze rano musza jechac!
Na stos z tymi chłopami 🤬
Jak zyc.. z nimi zle bez nich jeszcze gorzej 😐
Ja już swojemu powiedzialam, że jak wroci to najpierw kark mu skrece i będę delektować się strzykaniem kości, a później go ładnie przywitam 🥰

Do góry