reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie chce straszyć, ale właśnie ostatnio moja koleżanka mnie uświadomiła, że pomyłki na USG naprawdę się zdarzają :D - u jej siostry przy obu ciążach lekarz się pomylił 🙈 . W pierwszej ciąży miała być na 100 % dziewczynka, a wyszedł chłopiec. Przy drugiej ciąży miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka :D
Nie wiem jak lekarz sprawdzał tą płeć :p , ale po tym jak to usłyszałam to ja już chyba sama nie uwierzę na 100 % :p
ja mojej doktor ufam, bo to specjalistka od prenatalnych badań i w pierwszej ciąży od początku mówiła, że będzie syn i jest, więc jak teraz powiedziała, że jej to wygląda raczej na dziewczynę to ja jej wierzę 😊😊😊

reklama
Nie chce straszyć, ale właśnie ostatnio moja koleżanka mnie uświadomiła, że pomyłki na USG naprawdę się zdarzają :D - u jej siostry przy obu ciążach lekarz się pomylił 🙈 . W pierwszej ciąży miała być na 100 % dziewczynka, a wyszedł chłopiec. Przy drugiej ciąży miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka :D
Nie wiem jak lekarz sprawdzał tą płeć :p , ale po tym jak to usłyszałam to ja już chyba sama nie uwierzę na 100 % :p
Dlatego lekarzom sie nie wierzy,wrzuca sie zdjecia na stronie na internety na fb i tam wroza i sie bierze ta plec na ktora najwiecej stawiaja ludzie.
A tak na powaznie to ja widzialam usg dziewczyn na uk forum to maja takie "nocnikowe zdjecia usg" i tam dokladnie widac miedzy nozkami co jest

Nie no ja też nie wierzę w 100 procentach jasne że nie uwierzę jak się urodzi, ale z moim synkiem się sprawdziło :)

Nie chciałam wywołać takiej reakcji :( chciałbym bardzo z Wami zostać ( wiem, że nie udzielałam się jakoś szczególnie- ale już jestem na l4 wiec będę miała więcej czasu) nie wyobrażam sobie brak Waszego wsparcia... może faktycznie warto zrobić tak jak któraś z Was to zaproponowała jeżeli na prywatnej będą osoby nieaktywne wtedy będzie trzeba je usuwać ...
Raczej bardziej mi chodzi ze oglądałyby to niepożądane osoby które znam 😝

Nie pamiętam skąd jesteś, ale w wawie tego co pamiętam byli wolontariusze którzy wychodzili psem. Zostawiało się smycz na klatce, oni sobie dezynfekowali, wypuszczałas pieska i zabierali na spacer..
z wawy....tulko ze moj piea jest speficzny. Nie lubi obcych.....slugoby mówić. Mam ndzieje ze Nas to nie spotka

reklama
Dzwoni ze wpadnie na chwile, bo rano z matką do ambulatorim jedzie, a jutro by przenocował. Powiedziałam nie mam czasu na piedoły (bylam na pelnej k... przez pracę) i nie chce słuchać po 1h telefonow od jego matki, ze rano musza jechac!
Na stos z tymi chłopami 🤬
Jak zyc.. z nimi zle bez nich jeszcze gorzej 😐
Ja już swojemu powiedzialam, że jak wroci to najpierw kark mu skrece i będę delektować się strzykaniem kości, a później go ładnie przywitam 🥰

Do góry