reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Tak właśnie może być, może to taka zazdrość, że im się nie udaje, a wam tak...czasem trzeba poczekać, bo myślę, że coś za tym się kryje...czasem to zwykła zazdrość, a czasem ból, bo mogą być jakieś problemy z zajęciem w ciążę, o których nie chcą mówić...
Pamietam że wtedy gdy ta koleżanka byla w ciąży a ja jeszcze nie to pisala do mnie praktycznie codziennie, teraz mimo że ja w ciąży jakoś sie nie narzucam ale były już spotkania umówione i zawsze im coś wypadało 😣chyba trzeba przeczekać zobaczyć co dalej wyniknie 🙁

Jak z jakością w sinsay? Słyszałam różne opinie, a tutaj nie mam sinsay
Body i spodenki miłe w dotyku. Mam koleżankę, która używa ciuszków Sinsay u swojego 7 miesięcznego synka i jak najbardziej poleca - nic się po praniu nie dzieje. Uważam, że za taką cenę (około 40 zł za 5 bodziaków) to jakość jest naprawdę spoko :). Wiem tylko, że Sinsay miewa skopaną rozmiarówkę przy tych większych rozmiarach, więc warto (oczywiście jak masz facebooka) poczytać opinie mam o różnych produktach na grupie " I Love Sinsay ❤️ Dla Dzieci - Fox & Bunny" :)

Body i spodenki miłe w dotyku. Mam koleżankę, która używa ciuszków Sinsay u swojego 7 miesięcznego synka i jak najbardziej poleca - nic się po praniu nie dzieje. Uważam, że za taką cenę (około 40 zł za 5 bodziaków) to jakość jest naprawdę spoko :). Wiem tylko, że Sinsay miewa skopaną rozmiarówkę przy tych większych rozmiarach, więc warto (oczywiście jak masz facebooka) poczytać opinie mam o różnych produktach na grupie " I Love Sinsay ❤ Dla Dzieci - Fox & Bunny" :)
Dzięki wielkie ❤

czy któraś z was jeszcze nosi ciuchy sprzed ciąży,
ja jeszcze nic ciazowe go nie mam
Ja noszę cały czas ciuchy normalne jakie miałam. Jak na razie po mnie zbytnio nie widać ciąży - jedynie wieczorami mam większy brzuch, a tak to rano bardziej to wygląda jak delikatnie wzdęty /jak po zjedzeniu śniadania :). Planuje zakupić w późniejszych okresie jakieś takie bluzeczki ciążowe na długi rękaw (coś w takim stylu jak tutaj https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0837680004.html ) i pewnie jakieś spodnie jak już przestanę się mieścić w te które mam :)

Pomyśl ile w takim razie pieniędzy oszczędzisz😁 ja sie właśnie tak pocieszam. Bardzo chciałam druga dziewczynkę, ale chyba bym zbankrutowała na tych pięknych ciuszkach. A ze będzie drugi chłopiec to i ciuchów mam dużo, i właśnie z zabawkami może i łatwiej... chociaż powiem Ci, ze ostatnio mały ma fazę na autka „Bruder” bo dostał w prezencie, a jedno takie auto spokojnie ok.100zl wzwyż kosztuje...
A co do rodzajów to nie ma autek. Są koparki, betoniarki, traktory, auta osobowe (różne modele) także wiesz, wybór jest...😜
U nas tak samo będzie ekonomicznie bo po starszym synu mam sporo dobrych ubranek tak samo wózek czy łupinke do auta,z wiekszych rzeczy to łóżeczko musimy kupić bo młody śpi w swoim a za mały na te większe no i pokoik wyszukować😁

Ja noszę cały czas ciuchy normalne jakie miałam. Jak na razie po mnie zbytnio nie widać ciąży - jedynie wieczorami mam większy brzuch, a tak to rano bardziej to wygląda jak delikatnie wzdęty /jak po zjedzeniu śniadania :). Planuje zakupić w późniejszych okresie jakieś takie bluzeczki ciążowe na długi rękaw (coś w takim stylu jak tutaj https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0837680004.html ) i pewnie jakieś spodnie jak już przestanę się mieścić w te które mam :)
Ja tylko spodnie nosze ciążowe (trochę luźne są), bo miałam z pierwszej ciazy i wygodnie, bo nie gniota. Ale bluzki normalne swoje jeszcze nosze. Co do ciuchów ciążowych z hm to polecam bardzo i fajnie, ze potem maja wzięcie i można je sprzedac (na jakimś vinted czy Allegro). Tylko widzę jednak duża różnice cenowa. 2,5 roku temu jak kupowałam to były tańsze, a teraz widzę zwykły tshirt 59 zł😐 ale opłaca sie te dwupaki właśnie

Body i spodenki miłe w dotyku. Mam koleżankę, która używa ciuszków Sinsay u swojego 7 miesięcznego synka i jak najbardziej poleca - nic się po praniu nie dzieje. Uważam, że za taką cenę (około 40 zł za 5 bodziaków) to jakość jest naprawdę spoko :). Wiem tylko, że Sinsay miewa skopaną rozmiarówkę przy tych większych rozmiarach, więc warto (oczywiście jak masz facebooka) poczytać opinie mam o różnych produktach na grupie " I Love Sinsay ❤ Dla Dzieci - Fox & Bunny" :)
Tak to prawda z tą rozmiarowka ja mam dla mojego kilka rzeczy jakos super, tak samo dla mnie jak kupowałam to grosze a nie psują się w praniu, ale rozmiarowka różna np sweterek 104 krotkawy a spodnie 104 za długie w porównaniu do 104 pepco czy hm to są ogromne 😅 ale to nic bo urosnie :)

Co do zabawek dla dzieci ja chowam aktualnie dużo, widzę że im mniej ma tym więcej się bawi, jestem za klockami, puzzlami, jakimiś układankami, niestety dziadek ma faze na samochody i kupuje jakieś 3 tygodniowo ale liczę na to że jak urodzi się wnuczka to zbastuje bo nie będzie wiedział co jej kupowac 😅😅😅 chociaż ostatnio powiedział że przecież dziewczynki też mogą bawić się autami 🤪🤪🤪

reklama
Do góry