reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Naszą forumową Wróżkę nie ma prawa nic boleć 😄❤ A tak serio z tymi bólami, to np. u mnie są takie epizody. Jak nie boli to nie boli, jakbym w ciąży nie była. A jak się zacznie to tu zakłuje, tam strzyknie, za chwilę dźgnie i pociągnie i wtedy oczywiście głupoty do głowy przychodzą. Tak źle i tak nam niedobrze, książkowe baby w ciąży 😂
Dooookładnie jak sa dni, ze NIC nie czuje w inne rwie ,ciągnie, kluje. No i tak rano brzuch mniejszy, wieczorem zacny.
A jak jest zaparcie to dopiero jest brzuchal 😂😂🙈🙈

reklama
11t5d i pierwszy paw 🤮🤦‍♀️ Normalnie nie mogę jeść sałaty 😭 mąż się stara, robi mi sałatki, by dzidziol dostawał coś zdrowego, a u mnie takie cyrki. Do tej pory jakoś udawało mi się zjeść, a dziś coś chyba nie spasowało i momentalnie wyszło :/
No ja nie próbuje salatek na zimno, bo juz maialam taz cofke ze szpinakiem z pomidorami, papryka, serem! Coś jest na rzeczy. Surowki do obiadu tak, ale salatki NO WAY! 😝

Wiesz co on mówi tzn jego sekretarka czy ktoś tam... Ze ja mogłam już dzwonić we wtorek tydz temu.. Bo wyniki są od dawna a jak jest ok to lekarz nie dzwoni tylko przekazuje na połówkowych wyniki 🙄 i teraz nie wiem czy on mi to mówił a ja ze stresu zapomniałam
A tam najważniejsze ze jest Ok, i śpisz dzis jak królowa spokojna o swoje królestwo 👸❤!

Dooookładnie jak sa dni, ze NIC nie czuje w inne rwie ,ciągnie, kluje. No i tak rano brzuch mniejszy, wieczorem zacny.
A jak jest zaparcie to dopiero jest brzuchal 😂😂🙈🙈
Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży 😀 i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało:)
Pokażcie swoje brzuszki :)
U mnie 12 tydzień wygląda tak
A drugie zdjęcie w 12 tygodniu z synkiem w ciąży :)
Mowia, że w 2 ciąży szybciej widać brzuch :) u mnie to się nie sprawdza bo mialam w pierwszej ciąży brzuch za dwoje 😅

Załączniki

• IMG_20201013_191540.jpg
    IMG_20201013_191540.jpg
    476,5 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20201013_195723.jpg
    IMG_20201013_195723.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Ostatnio przypadkowo zobaczyłam na necie, ze są jakies barierki ochronne na lozko. Wtedy dziecko mogłoby spac miedzy taka barierka a mama😉 może sie komuś przyda. Ja na początek albo lozeczko dostawne wezme albo sama nie wiem co... pierwszego po miesiacu w jego pokoiku kładliśmy i było ok, ale on ma dość czujny sen, a na razie nie mamy na tyle pokoi, żeby drugiemu zrobić swój... wiec pewnie trochę dłużej będzie musiał z nami zostac
Ale to barierka do dostawnego łóżeczka?

E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅
O paniii jak ładnie, brawo! Ślicznie wyglądasz 😍🤩😍

reklama
Kiedyś jak byłam w 1 ciąży to mój lekarz powiedział jeszcze przeróżnych boli brzucha Pani doświadczy w ciąży 😀 i teraz jak coś zaboli to tak szczerze aż tak się bardzo nie przejmuje chyba że bardzo lub by skurczowo bolało:)
Pokażcie swoje brzuszki:)
U mnie 12 tydzień rano tak wygląda
A myslalam ze juz bede chodzić z pokaźnym brzuszkiem
Na 2 zdjęciu brzuszek z pierwszej ciąży w 12tyg
Oczywiście wieczorem mam trochę większy ale teraz też już mi mdłości przeszły inaczej jem i tak wzdecia nie mecza bardzo :)
Ale mówią że w drugiej ciąży szybciej widać brzuch hehe a u mnie to się nie sprawdza bo w pierwszej mialam brzuch za dwoje 😅😅😅
O kurczę, jaka różnica 😄 Teraz to masz fit brzuszunio! Kolejne zaprzeczenie ciążowych stereotypów, że w drugiej ciąży brzuch musi szybciej rosnąć 😊

Do góry