Kamiśka :)
Fanka BB :)
I dobrze taki ma być [emoji6] po wertepach będzie bardzo okazjonalnie jeździł [emoji4]Bardzo, ale to bardziej miejski wozek niz na wertepy szczegolnie ze jak na 2/3w1 spacerowka w nim jest ekstra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobrze taki ma być [emoji6] po wertepach będzie bardzo okazjonalnie jeździł [emoji4]Bardzo, ale to bardziej miejski wozek niz na wertepy szczegolnie ze jak na 2/3w1 spacerowka w nim jest ekstra
Ja potrafię łańcuszek i potem do niego dokładam i tak mi wyjdzie najprostszy wzór.Ciężko was nadrobić dziewczyny po całym dniu. Ja dzisiaj nabrałam wiatru w żagle bo w końcu czuję brzuch, czuję że rosnie. Przez ostatnie trzy dni nie czułam nic. Wiecie za co się dzisiaj zabrałam? Za naukę szydełkowania . Takie cuda dziewczyny robią, że podstanowilam zrobić kocyk dla mojego Małego! Kupiłam piękna włóczkę i narazie się uczę ;P
Mamy tu jakieś fanki szydełkowania ?
Narazie nikt z osób które nie wiedzą nawet się nie zająknął o ciąży, nikt też mi miejsca nie ustępuje więc na szczęście jestem nadal anonimowa szara kobitka.Ladny brzusio ale pewnie jak założysz coś luźnego to też nie ma szans ze ktos pozna
Hehehe i ja Chociaż Nieraz specjalnie zaloze coś obcialego i myślę,, że może ktoś zauważy a ja poprostu wygladam jakbym się grochu najadla mam sasiadke która lustruje mi brzuch od 3 miesięcy już i nie może się dopatrzeć ale akurat ona ma się dowiedzieć ostatnia hahahaNarazie nikt z osób które nie wiedzą nawet się nie zająknął o ciąży, nikt też mi miejsca nie ustępuje więc na szczęście jestem nadal anonimowa szara kobitka.
Ja jak założę coś obcisłego to wyglądam jak w ciąży spożywczej i nie czuję się z tym komfortowo chcę jak najdłużej nie rzucać się w oczy, ludzie są różni a niektórzy uważają że czyjaś ciąża to temat ogółu a nie indywidualna sprawa każdej kobiety...oczywiście są też plusy i fajni sympatyczni szczerzy ludzie którzy "zrobią" mi dzień.Hehehe i ja Chociaż Nieraz specjalnie zaloze coś obcialego i myślę,, że może ktoś zauważy a ja poprostu wygladam jakbym się grochu najadla mam sasiadke która lustruje mi brzuch od 3 miesięcy już i nie może się dopatrzeć ale akurat ona ma się dowiedzieć ostatnia hahaha
Chodzę do kosmetyczki na oczyszczanie, peelingi i maski. Cera zrobiła mi się jak u nastolatki.Co dobrego na trądzik w ciąży?
Wygladam okropnie. Aż żal w lustro zaglądać.
Oooo ja tez mi dermatolog dał maść , stosuje tydzień widzę poprawę troszku potem ci napisze jakaCo dobrego na trądzik w ciąży?
Wygladam okropnie. Aż żal w lustro zaglądać.
2 w 1 czyli nosidelko do samochodu i gondola?Dlatego warto jednak nie skupiac sie na zestawach 2w1 bo te spacerowki to zazwyczaj giganty, osobno stelaz osobno siedzenie