reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak ja bym chciała pomalować sobie sama włosy. Mam jasne i nie lubię odcieni miodowych, a platyna jest moim zdaniem tandetna. Majątek u fryzjera ostatnio zostawiłam 😒
E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅

reklama
Mi rennie pozwoliła w poprzedniej ciąży ginekolog a było to niedawno bo 2 lata temu. Gdy było bardzo źle to brałam i nic mi i brzdącowi nie było.
Ja też kilka razy brałam Rennie. Nigdy więcej niż 1 tabletkè, a czasem juž pół tabletki pomagało. Siemię lniane do picia podobno bardzo pomaga. Mięta tylko nasila objawy, bo pobudza żołàdek do wytwarzania kwasu.

E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅
Jaka ładna mama :) I kolorek też piękny :)

Bardzo ładny chłodny odcień 😍 Moje nie rosną tak szybko. Płukanka niebieska wiem, że jest na zniwelowanie żółci a różowa na co??

Dziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 🤣 Będzie sowa, po mamusi 🤪 Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych 🤣 Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru 🤗

Dziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 🤣 Będzie sowa, po mamusi 🤪 Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych 🤣 Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru 🤗
Super teraz już będzie wszystko pięknie i do przodu 💋

reklama
Do góry