reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak ja bym chciała pomalować sobie sama włosy. Mam jasne i nie lubię odcieni miodowych, a platyna jest moim zdaniem tandetna. Majątek u fryzjera ostatnio zostawiłam 😒
E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅

reklama
Mi rennie pozwoliła w poprzedniej ciąży ginekolog a było to niedawno bo 2 lata temu. Gdy było bardzo źle to brałam i nic mi i brzdącowi nie było.
Ja też kilka razy brałam Rennie. Nigdy więcej niż 1 tabletkè, a czasem juž pół tabletki pomagało. Siemię lniane do picia podobno bardzo pomaga. Mięta tylko nasila objawy, bo pobudza żołàdek do wytwarzania kwasu.

E ja pomalowalam perłowymowym blondem plus stosuje plukanki rozowa i niebieska :) kolor wygląda tak
Mi szkoda na fryzjera bo mam Odrosty w 3 tyg :p tak mi szybko wlosy rosna i to samo paznokcie hybrydy sama robie bo rosna w 2 tyg potężny odrost 😅 a teraz w ciąży to mam tak twarde paznokcie ze ciezko je nawet obciąć 😅
Jaka ładna mama :) I kolorek też piękny :)

Bardzo ładny chłodny odcień 😍 Moje nie rosną tak szybko. Płukanka niebieska wiem, że jest na zniwelowanie żółci a różowa na co??

Dziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 🤣 Będzie sowa, po mamusi 🤪 Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych 🤣 Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru 🤗

Dziewczynki, ja po wizycie u gina. Wszystko ok. Tylko żelazo muszę zmienić na mocniejsze bo mam niedobór. Dzidzia znowu spała. Ona chyba nie wstaje przed 12.00 🤣 Będzie sowa, po mamusi 🤪 Zdjęcie dostałam ze zbliżeniem półkul mózgowych 🤣 Połówkowe u specjalisty i następna wizyta u gina 10.11. Dobranoc Kochane! A Wam miłego wieczoru 🤗
Super teraz już będzie wszystko pięknie i do przodu 💋

reklama
Do góry