reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Właśnie! A mam pytanko do mamusiek tych dzieci do 3lat,czy może któraas ma ten sam problem, bo mój polega na tym że mały śpi z nami, i teraz nie wiem jak to rozwiązać, czy go uczyć spania u siebie,nie jest nam ciasno ale najbardziej się boję że on przeskakuje w nocy i jak będzie dzidzia to ja zgniecie 🤣🧐
Mój ciagle ze mną śpi. Jest wielkim cycocholikiem w nocy. Dam mu jeszcze pół roku bo a nóż sam się odstawi. Jeśli nie to wtedy będę kombinować tak by wreszcie spał u siebie.

reklama
Ja gdzieś tam z tyłu głowy obawiam się, ale mam ogromną nadzieję, że za 3 razem to musi być już dobrze. Nie zaszalałam teraz z betą, czekam grzecznie na lekrza-jest jutro.
Eh jutro to juz szybciutko :) u mnie z tydzień lub wiecej do lekarza:) bete moge zrobic dopiero w poniedzialek wiec tez nieciekawie 😅

Bylas przed okresem na wizycie? I już bylo cos widac? To wiesz co czuje jak siedzę jak na szpilkach bo do okresu tyle dni :( moze nie tyle sie boje co bardziej przygnebiam smutno mi jakosze tyle trzeba czekać :)
Tak, było widać pęcherzyk z zarysem pęcherzyka żółtkowego, wyliczyła mi wtedy, że to gdzieś 4tc :) ja wiem kiedy miałam owulacje i nie pomyliłam się, a po tych wyliczeniach okres powinnam dostać 22 albo 23.07, więc wyszło na to, że byłam jednak po okresie na usg xD

Eh jutro to juz szybciutko :) u mnie z tydzień lub wiecej do lekarza:) bete moge zrobic dopiero w poniedzialek wiec tez nieciekawie 😅
No za szybko, mi pokazuje aplikacja dopiero 5 tc (4+6) , ale zrobię sobie badania, a chyba 9 września mam prywatną wizytę to już pewnie będzie już widać i słychać 😍

Miałyście też taki problem z umówieniem się na wizytę do gina?
Jestem trochę wkurzona już, płacę za prywatną opiekę i nie mają dla mnie terminu...
A prywatna wizyta u ginekologa,który potem mógłby prowadzić mi ciążę w enel-med, też dopiero za tydzień.
Ja już fiksuje.. nie mam żadnych objawów ciążowych i zaczynam się martwić, czy to nie moje urojenia, pomimo tego, że wynik 2 razy pozytywny..
Chciałabym wiedzieć, czy faktycznie jest się z czego cieszyć, czy wszystko okey?
Ja też nie mam żadnych objawów poza brakiem miesiączki. A u ginekologa byłam w poniedziałek i ciąża potwierdzona

Mój ciagle ze mną śpi. Jest wielkim cycocholikiem w nocy. Dam mu jeszcze pół roku bo a nóż sam się odstawi. Jeśli nie to wtedy będę kombinować tak by wreszcie spał u siebie.
Kurcze a u nas jest problem ze nam się z nim dobrze śpi, i ani ja ani narzeczony nie chcemy go jescze przenosić, bo wiemy że to nie wróci już, muszę pomyśleć albo jakoś będziemy w 4spac🤣 może dzidzia będzie grzecznie w dostawce spala, bo on to też był cycoholik cała noc..

reklama
Do góry