reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Właśnie! A mam pytanko do mamusiek tych dzieci do 3lat,czy może któraas ma ten sam problem, bo mój polega na tym że mały śpi z nami, i teraz nie wiem jak to rozwiązać, czy go uczyć spania u siebie,nie jest nam ciasno ale najbardziej się boję że on przeskakuje w nocy i jak będzie dzidzia to ja zgniecie 🤣🧐
Mój ciagle ze mną śpi. Jest wielkim cycocholikiem w nocy. Dam mu jeszcze pół roku bo a nóż sam się odstawi. Jeśli nie to wtedy będę kombinować tak by wreszcie spał u siebie.

reklama
Ja gdzieś tam z tyłu głowy obawiam się, ale mam ogromną nadzieję, że za 3 razem to musi być już dobrze. Nie zaszalałam teraz z betą, czekam grzecznie na lekrza-jest jutro.
Eh jutro to juz szybciutko :) u mnie z tydzień lub wiecej do lekarza:) bete moge zrobic dopiero w poniedzialek wiec tez nieciekawie 😅

Bylas przed okresem na wizycie? I już bylo cos widac? To wiesz co czuje jak siedzę jak na szpilkach bo do okresu tyle dni :( moze nie tyle sie boje co bardziej przygnebiam smutno mi jakosze tyle trzeba czekać :)
Tak, było widać pęcherzyk z zarysem pęcherzyka żółtkowego, wyliczyła mi wtedy, że to gdzieś 4tc :) ja wiem kiedy miałam owulacje i nie pomyliłam się, a po tych wyliczeniach okres powinnam dostać 22 albo 23.07, więc wyszło na to, że byłam jednak po okresie na usg xD

Eh jutro to juz szybciutko :) u mnie z tydzień lub wiecej do lekarza:) bete moge zrobic dopiero w poniedzialek wiec tez nieciekawie 😅
No za szybko, mi pokazuje aplikacja dopiero 5 tc (4+6) , ale zrobię sobie badania, a chyba 9 września mam prywatną wizytę to już pewnie będzie już widać i słychać 😍

Miałyście też taki problem z umówieniem się na wizytę do gina?
Jestem trochę wkurzona już, płacę za prywatną opiekę i nie mają dla mnie terminu...
A prywatna wizyta u ginekologa,który potem mógłby prowadzić mi ciążę w enel-med, też dopiero za tydzień.
Ja już fiksuje.. nie mam żadnych objawów ciążowych i zaczynam się martwić, czy to nie moje urojenia, pomimo tego, że wynik 2 razy pozytywny..
Chciałabym wiedzieć, czy faktycznie jest się z czego cieszyć, czy wszystko okey?
Ja też nie mam żadnych objawów poza brakiem miesiączki. A u ginekologa byłam w poniedziałek i ciąża potwierdzona

Mój ciagle ze mną śpi. Jest wielkim cycocholikiem w nocy. Dam mu jeszcze pół roku bo a nóż sam się odstawi. Jeśli nie to wtedy będę kombinować tak by wreszcie spał u siebie.
Kurcze a u nas jest problem ze nam się z nim dobrze śpi, i ani ja ani narzeczony nie chcemy go jescze przenosić, bo wiemy że to nie wróci już, muszę pomyśleć albo jakoś będziemy w 4spac🤣 może dzidzia będzie grzecznie w dostawce spala, bo on to też był cycoholik cała noc..

reklama
Do góry