reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

My się śmiejemy , że u Nas w pracy to dopiero wirus 3 dziewczyny na 11 pracujących jednocześnie w ciąży [emoji1787][emoji1787] jedna termin na luty i 2 na kwiecień [emoji23]
U nas też się chodzi parami w ciąży :D o 2017 roku, jak ja zaczęłam, ale poroniłam, to na świat przyszło już 5 dzieci, 6 termin na listopad, no i zostanę ja. I szefowa już pyta która następna, bo wiadomo, że sama nie zostanę hahaha
a podatnik kiedyś się zapytał czy u nas ciąża to jest choroba zakaźna :o😂🤣

reklama
My też wielu osobom jeszcze nie powiedzieliśmy, część dalszej rodziny narzeczonego dowiedziało się ciotki plotkarki, więc mieliśmy masę telefonów z gratulacjami...
Największy problem miałam ze swoją przyjaciółką ( mamy do siebie ponad 300km), mniej się ostatnio odzwywałam, zwalałam na pracę itp, Ona nie może mieć dzieci, adoptowali synka, ale tak się bałam Jej powiedzieć, aż po prenatalnych się przełamałam... Powiedziała, że Jej coś śmierdziało, że jakaś przyczyna musiała być :D Oszalała ze szczęścia hihi
Z mojej rodziny wiedzą tylko rodzice i brat, dalej nikt nie wie, bo kuzynki niedawno straciły ciążę :(
Chociaż ciągle mam obawy mówiąc ludziom, ale po mnie już widać :D ciężko to ukryć jak się z kimś spotkam :D
Ja też się przełamałam powiedzieć koleżance dopiero po tych genetycznych...
Ale po mnie to nic nie widać 😀 sama się dziwię jak się najjem to tak ale tak to nic a nic nikt nawet nie wpadnie na ten pomysł ze jestem w ciąży 😅😅😅
Z synem przepuszczali mnie w kolejce w tym tyg a druga ciąża i nie widać😅

U nas też się chodzi parami w ciąży :D o 2017 roku, jak ja zaczęłam, ale poroniłam, to na świat przyszło już 5 dzieci, 6 termin na listopad, no i zostanę ja. I szefowa już pyta która następna, bo wiadomo, że sama nie zostanę hahaha
a podatnik kiedyś się zapytał czy u nas ciąża to jest choroba zakaźna :o😂🤣
U nas ciąża rodzinna 2 szwagierki, siostra kuzynka męża i ja 👣 5 dzieci w ciągu roku

Ja też się przełamałam powiedzieć koleżance dopiero po tych genetycznych...
Ale po mnie to nic nie widać 😀 sama się dziwię jak się najjem to tak ale tak to nic a nic nikt nawet nie wpadnie na ten pomysł ze jestem w ciąży 😅😅😅
Z synem przepuszczali mnie w kolejce w tym tyg a druga ciąża i nie widać😅
Ja byłam w 8tc a mnie już puszczali :o 😂🤣
Ja mam mięśniaka, który niestety rośnie szybciej niż dziecko i to on tak wypycha mi brzuch.

Ja wiedziałam ze ta Pappa nie dla mnie i mnie zestresuje na maxa 😭 Dzwonili ze wyniki są na granicy czyli ani wysokie ani niskie ryzyko bo wpadają w przedział 1:250-1000 wiec rekomendują NIPT żeby lepiej ocenić ryzyko. No i ten przedział wyskoczył mi i dla trysomii 13 i dla 21🤦‍♀️ A zaplanowałam sobie dziecko przed 35 żeby ryzyko mniejsze było😂 No wiec nic, muszę się umówić na nifty
Biedna twraz masz nerwa,a z nifty to harmony bedziesz robic?bo z tego co ja ogladalam jak taki wydruk wyglada to tam jest tylko ze np trisomia 18 1<10000 ,nie ma konkretnych numerow tylko przedzialy duze.no i mi wyszla z pappa 1-5500 i sie zastanawiam czy z harmony bedzie tez 1<5500 czy 1<10000 zakrecilam troche

reklama
Do góry