reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Wiesz co wzielam no spe ale watpie ze ona zaczela dzialac w 10 min, polozylam sie i przeszlo :) zabolało mnie tak pierwszy raz troche spanikowalam bo to taki mocny bol ale tez swiadoma jestem ze to nie taki okresowy tylko szarpanie bliżej więzadeł, i tak pomyślałam może znow będzie jakis siłacz bo mój synek jest taki strasznie silny ze potrafi tak "zawalić" ze az boli, i tam sobie miejsce robi 😁 moze to normalne takie bole w pierwszej też nie pamiętam takiego kucia ale moze to się przytrafiło raz bo byliśmy z synkiem na spacerze dłuższym i zbieraliśmy liście troche sie naschylalam, potem siedziałam w jednym miejscu bez prawie ruchu z godzinę więc moze tez to powod
Tak, myślę że opieka nad maluchem też robi swoje i te kłucia to efekt nadwyrężenia się właśnie przy schylaniu albo podniesieniu pierworodnego ;) a obciążenie organizmu i więzadeł przecież coraz większe ;)

reklama
A ja mam profil zaufany to mogę to założyć online i co mi to da?
Jak będziesz miała dostęp do swojego konta w pue ZUS, to widzisz wszystkie swoje odprowadzone składki, zwolnienia itd. całą swoją historię w ZUSie. Możesz też wtedy wysyłać do nich i odbierać różne dokumenty bez latania po urzędach ;)

Jak będziesz miała dostęp do swojego konta w pue ZUS, to widzisz wszystkie swoje odprowadzone składki, zwolnienia itd. całą swoją historię w ZUSie. Możesz też wtedy wysyłać do nich i odbierać różne dokumenty bez latania po urzędach ;)
Ciekawe a jakby moja mama chcialby takie wgladowe konto w zusie to co trzeba zrobic

reklama
@Loli05 mój mąż po ostatnim badaniu USG, gdzie dzidziol się nie ruszał, kupił mi pełno cukierków milky way, bym miała na następne badania 😂 uwielbiam!

@elysia141 można założyć konto na ZUS pue. ZUS się tłumaczy z opóźnień brakiem personelu 🤦

Ja prawko na B robiłam 19 lat temu i tylko ja z całej grupy zdałam teorie, później na placu doszły dwie osoby, które oblały i tylko ja wyjechałam na miasto i chyba tylko dzięki temu zdałam 😂 jeszcze było to dzień przed wszystkimi świętymi a ośrodek był koło cmentarza głównego, wiec pełno dróg było zamkniętych i mój egzamin trwał 5 min 😂 Na A robiłam 10 lat temu i trafiłam na super egzaminatora i jakiś luz miałam na egzaminie, tym bardziej, że wypalił do mnie z hasłem, że czemu miałabym nie zdać i zdałam 😂

Do góry