annika1801
zainteresowana
ZUS PUE ale musisz w zusie potwierdzic tożsamosc chyba. Mi zakladala wlasnie babka bezposrednio w zusieA można jakoś założyć konto zeby widzieć jak to przebiega ? Kiedy gdzies czytałam ze właśnie można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZUS PUE ale musisz w zusie potwierdzic tożsamosc chyba. Mi zakladala wlasnie babka bezposrednio w zusieA można jakoś założyć konto zeby widzieć jak to przebiega ? Kiedy gdzies czytałam ze właśnie można
To zależy od tego czy ten kolega jest zakażony czy nie. Jeśli nie to Twój mąż raczej nie pójdzie na kwarantanne a jeśli niestety jest to niestety ale czeka Was kwarantanna. Bądź dobrej myśli, ja ostatnio byłam w podobnej sytuacji i okazało się że kolega z pracy partnera nie był zakażony.Słuchajcie a właśnie sie dowiedzialam ze kolega z pracy meza z którym pracował wczoraj od dziś jest na kwarantannie jakie sa możliwości ze i maz pojdzie? Chodzi o moje badania usg i stresuje sie ciagle ze nie zrobie i chyba pojde w poniedziałek będzie 11+6 lub 12+5
A no właśnie ale tak naprawdę kwarantanna kwarantanna ale te badania mnie tak stresują ze ich nie zrobięTo zależy od tego czy ten kolega jest zakażony czy nie. Jeśli nie to Twój mąż raczej nie pójdzie na kwarantanne a jeśli niestety jest to niestety ale czeka Was kwarantanna. Bądź dobrej myśli, ja ostatnio byłam w podobnej sytuacji i okazało się że kolega z pracy partnera nie był zakażony.
A kiedy masz termin przesiewowych?A no właśnie ale tak naprawdę kwarantanna kwarantanna ale te badania mnie tak stresują ze ich nie zrobięa czekam na to usg przesiewowe jak na szpilkach, chyba wlasnie w razie czego pojade na badanie w poniedzialek powinno być widać juz wszystko
Pewnie, to jedz w poniedziałek. Ja sie cieszę, ze te 2 tygodnie temu byłam na wizycie „zastępczej” u nieswojego lekarza. On nie miał certyfikatu co prawda, ale i tak badania z krwi robic nie chciałam, a w usg pomiary mi zrobił normalnie jak lekarz z certyfikatem... przeziernosc zmierzył, przepływy itd. No i myslalam, ze mój lekarz (on ma certyfikat) zrobi mi na wizycie po prostu kolejny raz to usg dokładne. A okazało sie, ze przełożyli mi wizytę z czwartku na dziś, dziś mi wyszło 14+0 i prawdopodobnie w tej ciazy wszystko idzie zgodnie z cyklem jak w zegarku, bo maluszek dziś miał juz 8,5cm i nie pomierzylby mi go...A no właśnie ale tak naprawdę kwarantanna kwarantanna ale te badania mnie tak stresują ze ich nie zrobięa czekam na to usg przesiewowe jak na szpilkach, chyba wlasnie w razie czego pojade na badanie w poniedzialek powinno być widać juz wszystko
Ja zakładałam z potwierdzeniem przez profil zaufanyZUS PUE ale musisz w zusie potwierdzic tożsamosc chyba. Mi zakladala wlasnie babka bezposrednio w zusie
W czwartekA kiedy masz termin przesiewowych?
To się robi w urzędzie miasta taki profil ?Ja zakładałam z potwierdzeniem przez profil zaufany![]()
W sumie nie wiem czy tam można, ja mam konto w Inteligo i tam w bankowości internetowej mogę sama zrobić.To się robi w urzędzie miasta taki profil ?
To dla swojego spokoju zrób w poniedziałek i ......przesyłaj sweet focie dzidziW czwartektzn tak sie zapisałam jakiś czas temu ale to bez różnicy czy pojde tam czy gdzie indziej bo i tak do obcego lekarza
![]()