reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Słuchajcie a właśnie sie dowiedzialam ze kolega z pracy meza z którym pracował wczoraj od dziś jest na kwarantannie jakie sa możliwości ze i maz pojdzie? Chodzi o moje badania usg i stresuje sie ciagle ze nie zrobie i chyba pojde w poniedziałek będzie 11+6 lub 12+5
To zależy od tego czy ten kolega jest zakażony czy nie. Jeśli nie to Twój mąż raczej nie pójdzie na kwarantanne a jeśli niestety jest to niestety ale czeka Was kwarantanna. Bądź dobrej myśli, ja ostatnio byłam w podobnej sytuacji i okazało się że kolega z pracy partnera nie był zakażony.

To zależy od tego czy ten kolega jest zakażony czy nie. Jeśli nie to Twój mąż raczej nie pójdzie na kwarantanne a jeśli niestety jest to niestety ale czeka Was kwarantanna. Bądź dobrej myśli, ja ostatnio byłam w podobnej sytuacji i okazało się że kolega z pracy partnera nie był zakażony.
A no właśnie ale tak naprawdę kwarantanna kwarantanna ale te badania mnie tak stresują ze ich nie zrobię 🤷‍♀️ a czekam na to usg przesiewowe jak na szpilkach, chyba wlasnie w razie czego pojade na badanie w poniedzialek powinno być widać juz wszystko

A no właśnie ale tak naprawdę kwarantanna kwarantanna ale te badania mnie tak stresują ze ich nie zrobię 🤷‍♀️ a czekam na to usg przesiewowe jak na szpilkach, chyba wlasnie w razie czego pojade na badanie w poniedzialek powinno być widać juz wszystko
Pewnie, to jedz w poniedziałek. Ja sie cieszę, ze te 2 tygodnie temu byłam na wizycie „zastępczej” u nieswojego lekarza. On nie miał certyfikatu co prawda, ale i tak badania z krwi robic nie chciałam, a w usg pomiary mi zrobił normalnie jak lekarz z certyfikatem... przeziernosc zmierzył, przepływy itd. No i myslalam, ze mój lekarz (on ma certyfikat) zrobi mi na wizycie po prostu kolejny raz to usg dokładne. A okazało sie, ze przełożyli mi wizytę z czwartku na dziś, dziś mi wyszło 14+0 i prawdopodobnie w tej ciazy wszystko idzie zgodnie z cyklem jak w zegarku, bo maluszek dziś miał juz 8,5cm i nie pomierzylby mi go...

reklama
Do góry