reklama
Chichuni
Fanka BB :)
Całkiem możliwe. Ja tak się męczyłam 2 dni..W ogóle brzuch jest taki napięty i przy każdym kroku czuję go bardziej po tej stronie co noga z przodu. Nie wiem czy nie ms to związku z brakiem toalety dzisiaj.
Mam okropne zaparcia
Mama2018mama
Mama2018mama
Dwa dni marzenie! Ja mam teraz takie zaparcia ze chodze co 5-7 dni normalnie a przed ciąża nie bylo problemuCałkiem możliwe. Ja tak się męczyłam 2 dni..
Mam okropne zaparcia
magnolia1505
Ja to się mało wzruszam, az się sama sobie dziwięDziękuję [emoji3590] troche przemyślałam sobie to co mówisz ze tez w drugą strone to dziala zeby drugiemu dziecku tez dac duzo uwagi nawet w ciąży bardziej postaram się o tym pamiętać
Wogole ja ciagle sie wzruszam ciągle, na Twoje slowa nawet się wzruszyłam [emoji3590]
Ja chyba jutro wchodzę w 5 miesiac, jak dobrze liczę. 16+0Jutro wchodzę w czwarty miesiąc, praktycznie było w porządku w trzecim, a od wczoraj boli i uciska mnie podbrzusze ;/ jeszcze w szkole jestem do wieczora
Ana874
No ma chłopak problem, strasznie się z nim poklocilam, powiedziałam, że jak jeszcze raz się napoje wódki to ja odchodzę. Sam Miał problem z rata alkoholikiem, dobrze pamięta co miał przez to w domu, u mnie też tata miał problem alkoholem. Dziś jak wstał, to plakal jak dziecko, przepraszał, że wie że wódka robi z niego idiote. Teraz najgorsze że ten pptefel naprawdę gdzieś mu zginął. Dowód, prawo jazdy, przepustki do pracy. No ale z tym będzie sobie radził sam...O skubany!!! Jakos taak stres odreagowuje?
Nie dziwie Ci sie, ze jesteś zła, bo ja bym była wsciekla!!! Dorosly człowiek a nie panuje nad sobą!
Foch jak z Wawy do @Patii_666
Albo @Loli05 albo @Myszko
Wiem, ze mąż, ze wspierać ale chyba bym mu kazała sie z tym uporać samemu, skoro tak sie bawił. Nie wiem, czy to dobra rada bo takie akcje u mojego M.sa obce, ale każdy ma coś, ja nie widuje go od 12 dni(raz wpadł wydrukować matki badania), mimo ze jest 20min drogi samochodem ode mnie, bo matka w nocy go 1000 razy wola i pyta go gdzie sa jej rodzice.
Zatem badz silna i zapowiedź mu ze alkoholu nie tyka!!!!
Ja się strasznie czuje, głowa mnie boli, brzuch zaczął ciągnąć...brak słów.
Jak widać każda z nas ma jakis problem z facetami, wszędzie są jakieś problemy. Ja myślałam, że facet z którym się rozwiodlam to dlatego że był bez mózgu gościu, Ten myślałam, że do rany przełóż A też coś nie tak. Drzec i wyć mi się chce
magnolia1505
Bo nie ma ideałów ;-)No ma chłopak problem, strasznie się z nim poklocilam, powiedziałam, że jak jeszcze raz się napoje wódki to ja odchodzę. Sam Miał problem z rata alkoholikiem, dobrze pamięta co miał przez to w domu, u mnie też tata miał problem alkoholem. Dziś jak wstał, to plakal jak dziecko, przepraszał, że wie że wódka robi z niego idiote. Teraz najgorsze że ten pptefel naprawdę gdzieś mu zginął. Dowód, prawo jazdy, przepustki do pracy. No ale z tym będzie sobie radził sam...
Jak widać każda z nas ma jakis problem z facetami, wszędzie są jakieś problemy. Ja myślałam, że facet z którym się rozwiodlam to dlatego że był bez mózgu gościu, Ten myślałam, że do rany przełóż A też coś nie tak. Drzec i wyć mi się chce[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Ana874
Dziś nawet z brzuszkiem się ie przywitał, mówię co wstyd Ci przed dzieckiem? Swoje o tak już słyszało. Siedzi i ryczy , A ja wyszłam z domu bo głowa mi pęka...Nienawidzę takich sytuacji. Nienawidzę, kiedy mój facet sięga po alkohol w taki sposób, żeby napić się do nieprzytomności i się doslownie sponiewiera.
Żyłam z alkoholikiem 6 lat. Kiedy zaszłam w ciążę zaczął właśnie tak jak Twój mąż. Najpierw od czasu do czasu, a później szło z grubej rury.
Mam alergię na widok faceta w trybie 'agonalnym'.
Nie decyduj pod wpływem emocji o żadnym rozstaniu, bo pamiętaj emocje są złym doradcą. Przede wszystkim, musisz z nim rozmawiac, ze martwisz się o niego i nie życzysz sobie takich sytuacji. Bo Twoje dzieci nie będą patrzeć jak ich ojciec nie potrafi wystać na własnych nogach.
A że kaca ma? A kogo to obchodzi? W domu są obowiązki do wypełnienia. Nie odpuszczaj, bo ma kaca. Będzie miał nauczkę na przyszłość..
Chichuni
Bo nie ma związków idealnych, ale zamiast rozkładać ręce i się poddawać, na początek dużo rozmów. W związkach mamy być partnerami. Iść ramię w ramię. Nie ma tak, że ktoś może więcej. Ciekawa jestem, jakby panowie sie czuli, żebyśmy, to my kobiety tak płynęły w melanżach co tydzień.. zostawialy dom i dzieci na ich glowach. Może to by ich czegos nauczyło?No ma chłopak problem, strasznie się z nim poklocilam, powiedziałam, że jak jeszcze raz się napoje wódki to ja odchodzę. Sam Miał problem z rata alkoholikiem, dobrze pamięta co miał przez to w domu, u mnie też tata miał problem alkoholem. Dziś jak wstał, to plakal jak dziecko, przepraszał, że wie że wódka robi z niego idiote. Teraz najgorsze że ten pptefel naprawdę gdzieś mu zginął. Dowód, prawo jazdy, przepustki do pracy. No ale z tym będzie sobie radził sam...
Jak widać każda z nas ma jakis problem z facetami, wszędzie są jakieś problemy. Ja myślałam, że facet z którym się rozwiodlam to dlatego że był bez mózgu gościu, Ten myślałam, że do rany przełóż A też coś nie tak. Drzec i wyć mi się chce
Z drugiej strony, mogę sobie tak tylko pogadac.. ja nie miałabym sumienia zostawić dzieci, żeby po prostu iść zachlać ryjek
reklama
Mama2018mama
Wspolczuje, alkohol jest najgorszy ::// moj maz nie pije alkoholu a jak wypije pol piwa to ma"samoloty" wiec cale szczęście ale bylam 3 lata w związku gdzie facet upijal sie napoczatku też spoko a potem... Masakra.... Mam dziadka alkoholika takiego "sezonowego" i napatrzyłam sie, jak widziałam mojego bylego jak byl taki pijany to odrazu mi sie z nim kojarzyl, mozna się upic raz na jakis czas sporadycznie okazjonalnie, moja rada obserwuj czy będzie chciał zmienić swoje zachowanie moze to takie jednorazowe wyskoki mam nadzieję ze sobie przemyśli i będzie wszystko ok a Ty sie nie denerwuj i zostaw jego sprawy niech sam sie martwi o ten portfel on zgubił niech szukaNo ma chłopak problem, strasznie się z nim poklocilam, powiedziałam, że jak jeszcze raz się napoje wódki to ja odchodzę. Sam Miał problem z rata alkoholikiem, dobrze pamięta co miał przez to w domu, u mnie też tata miał problem alkoholem. Dziś jak wstał, to plakal jak dziecko, przepraszał, że wie że wódka robi z niego idiote. Teraz najgorsze że ten pptefel naprawdę gdzieś mu zginął. Dowód, prawo jazdy, przepustki do pracy. No ale z tym będzie sobie radził sam...