reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też nie wiem, ale jak lekarz kazał czekać na samoistnie oczyszczenie to chyba nie w 12tc...bo to już raczej czas gdzie tylko zabieg wchodzi w grę...chociaż mogę się mylić
Kolezanka chyba była jakoś w 10tc. Z terminem pod koniec kwietnia, ale nie wiem jak to się ma do samoistnego oczyszczenia. Bardzo mi przykro i współczuję :(

reklama
Wspaniała rodzina ❤ u mnie jest podobnie. Mama miała również 7 rodzeństwa, tato 3. Ja i mąż mamy po 3. Święta i inne okazję są przecudowne w tak licznym gronie. Mam stół w jadalni, który rozkłada się do 22 osób, a i tak dokładamy inne, żeby wszystkich pomieścić. Na chrzcinach małej byli tylko najbliżsi a uzbierało się 34 osoby. Kościelny planujemy na 10 osób, wliczając w to nas i nie wiem jak to przyjmie reszta 🤭
Są fajne książeczki o przyszłym rodzeństwie. Właśnie jestem na etapie wyszukiwania czegoś. Widziałam też takie opowiadające o ciąży. Może takie książeczki pomogą troszkę i myślę też, że angażując starszaka do pomocy przy maleństwie będzie czuł się doceniony i ważny. Czas tylko we 2 z mamą też u nas się sprawdzał. Nawet te 2h podczas drzemki małej dawalo bardzo dużo.

Jej! Mąż ogłosił, że jedziemy do wesołego miasteczka i do restauracji na obiad i coś o spacerku po zoo wspomniał ❤ dam radę?

buziaki 😘
Przypomnij mi prosze skad jesteś? Ja przyznam ze wobec sytuacji w kraju poza park sie nie ruszam z domu. Ale plany bardzo fajne! 😃 miłego dnia 🌞

Mnie to zupełnie nie przeszkadza :) a mieszkamy jeszcze w trakcie wykończenia

Ja nie noszę maseczki w ogóle poza przychodnią. Zwykle działa argument o astmie i ciąży. Obecne przepisy są bezprawne i nikt nie może wymagać zapłaty mandatu.

Tak zapinam się :) u nas dwa tygodnie się czeka masakra

Taką sałatkę pikantna z makreli często jem jako pasta na chlebie. :)

Zapinasz się normalnie pasem? Ja za miesiąc mam 3. A na każdy czekam dwa miesiące przez plandemię...

reklama
Do góry