reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A ja dziś wchodzę w 15 tc 😍🥰
I z mega optymizmem witam się z Wami 🥰😍💗
Przestałam budzić się z niedzwiedzim apetytem. Chyba, że to dlatego, bo przed spaniem najem się jak maly prosiak 😋
Miłego dnia Mamuśki! Samych pozytywnych momentów dziś i myśli 🥰
A ja dzis sie ciesze z tego wilczego apetytu 🤣🤣🤣

A ja dziś wchodzę w 15 tc 😍🥰
I z mega optymizmem witam się z Wami 🥰😍💗
Przestałam budzić się z niedzwiedzim apetytem. Chyba, że to dlatego, bo przed spaniem najem się jak maly prosiak 😋
Miłego dnia Mamuśki! Samych pozytywnych momentów dziś i myśli 🥰
Ja od godziny nie spie, zjem kanapke i wracam do łóżka , bo pi jedzeniu usnę 🤪😃😃 dzis 🍞🍯

Dziewczyny muszę się wygadać, bo jak nie wyrzuce tego z siebie, to będzie źle...
Mój Facet miał dziś pożegnanie kolegi z pracy bo odchodził na emeryturę. Zrobili imprezę, jedzonko, wodeczka. Mój niestety wódki pić nie powinien . Włącza mu się taki agresor, że latem złamał gościowi nos..
Prosiłam, żeby jak coś to pil piwo, bo nie ma takich chorych jazd...
Do godziny 16 dzwonił co pół godziny, kotku, skarbie, kocham Was, tęsknię i milion słodko pierdzacych słów...
Później cisza...miałam Go odebrac, ale nie szlo się dodzwonić. Godzinę temu gwiazda się znalazła, pijany w ciort i do mnie że zgubił portfel. Szlag mnie trafi. Wszystkie dokumenty, kilka stowek miał, wszystko poszło w....
Brak mi słów, najgorsze jest to, że u Niego kac trwa 3 dni, nie funkcjonuje, a przecież trzeba zgłosić zgubę dokumentów, teraz wyrobić nowe w dobie pandemii...
Próbuje się nie denerwować dla dobra dziecka, ale nie wiem czy Go w D.. e nie kopne. Jesteśmy Że sobą 4 lata, tak naprawdę upil się może że 3 razy. Raz do roku, a odkąd jestem w ciąży to już 4 raz. Brakuje mi już sił, przecież taki był szczęśliwy tak się cieszy z dziecka, nie wiem co robić i myśleć 😥😥
Przepraszam, dziewczyny musiałam się wyzalic 😥😥😥😥😥
Nienawidzę takich sytuacji. Nienawidzę, kiedy mój facet sięga po alkohol w taki sposób, żeby napić się do nieprzytomności i się doslownie sponiewiera.
Żyłam z alkoholikiem 6 lat. Kiedy zaszłam w ciążę zaczął właśnie tak jak Twój mąż. Najpierw od czasu do czasu, a później szło z grubej rury.
Mam alergię na widok faceta w trybie 'agonalnym'.

Nie decyduj pod wpływem emocji o żadnym rozstaniu, bo pamiętaj emocje są złym doradcą. Przede wszystkim, musisz z nim rozmawiac, ze martwisz się o niego i nie życzysz sobie takich sytuacji. Bo Twoje dzieci nie będą patrzeć jak ich ojciec nie potrafi wystać na własnych nogach.
A że kaca ma? A kogo to obchodzi? W domu są obowiązki do wypełnienia. Nie odpuszczaj, bo ma kaca. Będzie miał nauczkę na przyszłość..

Ja też już po prenatalnych. Dzidzia ma się dobrze ale jestem rozczarowana badaniem. Milcząca baba jak zapytałam to tylko mi odpowiadała. Nie widziałam dzidziulka bo miała ekran obrócony do siebie. Usłyszałam tylko serduszko. Rośnie ma 72mm wszystkie narzady kość nosowa i przezierność ok tylko wody poniżej normy. Wynik pappa w czwartek i znow misze 60km jechać.
Piekna wiadomość, cieszę się że Dzidzia ❤ ma się dobrze, rośnie!!😃👍

reklama
Super że z dzidzią wszystko dobrze. Moje prenatalne wyglądało podobnie - nie widziałam praktycznie dzidzi bo pani miała monitor w swoją strone ale opowiadała mi co widzi. Gdy usłyszałam serduszko to ze szczęścia łzy mi poleciały.
Jasne że niektórzy lekarze mogliby się zdobyć na więcej zrozumienia i poprowadzić badanie inaczej ale jest jak jest, najważniejsze że dzidzie mamy zdrowe.
A wyników PAPPA nie mogą Ci przesłać pocztą?
Ojejj jak nie ma w ganinecie monitora dla mamy, chciaz większość ma, to lekarz zawsze okreca mi swoj i opowiada 😃 a tu jest seruszko❤ a tu żołądek, a tu rączki, a tu stopki 😍😍😍

Do góry