reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Maaatko😱 jesteś naprawdę wytrwała kobieta! Jakbym ja była w takim położeniu to chyba bym leżała całymi dniami i nic nie robiła poza wymiotowaniem, a Ty kojarzę, ze i gotowałaś, i starałas sie normalnie funkcjonować... ja to w ogóle jak złapie jakaś jelitowke czy cos to prawie płacze, bo tak nie lubię wymiotować i w dodatku od dziecka mna rzuca strasznie przy wymiotach. Teraz jak mi sie zdarzy zatruć itd.to po wyrzuceniu z siebie padam na podłogę, potem kolejny chlust i znów na podłogę itd. Ale jak byłam dzieckiem to mama musiała mnie za tułów trzymać nad muszla😐 także dziękuje losowi, ze oprócz tych mdłości udało sie obejść bez wymiotów...
Matka Polka Przodowniczka Pracy 💪 🤪
A tak serio nie ma czego podziwiać i zazdrościć - zdechła, czołgająca się wręcz po podłodze, z tłustymi włosami, pewnie ze smrodkiem za sobą itp. Hehe 🙈
Mój mąż baaardzo dużo robi w domu i przy dzieciach od zawsze, ogarnął i mnie. Nie jest to dla niego problemem. No i jest jeszcze nasza Pani Olga, która przychodzi teraz 3 razy w tygodniu 😏
A dodam tylko, że jak nie urok to sraczka i to dosłownie 🥴💩

u mnie prawdopodobnie dziewczynka, Le wczoraj gdzieś czytałam, że na prenatalnych często wychodzą dziewczynki, a na połówkowych okazuje się, że połowa z nich to chłopcy, bo ten wyrostek podnosi się chyba dopiero koło 13-14tc 🙈🙈 ja byłam w 13+1, więc mam nadzieję, że ta córa u mnie już zostanie 😊😁🤗
U mnie wstępnie dziewczynka, ale mamy się nie nastawiac. Chcoiaz fajnie jakby już tak zostało 🤩 koleżanka też miała mieć córkę, cieszyli się bo mają 2synow , ale za 3 tyg na świat przyjdzie Julek, siurek się schowal na prenatalnym 😂😂😂

reklama
Do góry