reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja już obliczałam mi gdzieś wyjdzie usg na połowę listopada 🧐 dziś w sklepie panie się pytały czy dziewczynka będzie, nie sądziłam że aż mi już tak brzuch widać..🤔Ehh nic się nie poradzi jak tylko czekać i czekać ale chociaż już pewniak będzie 💪
Ja połówkowe mam dopiero 2 grudnia to jeszcze tyyyyyyllllllleeeee dni, a ja tak nie lubię czekać

Co do szwu - wg mojego ginekologa lepszym rozwiązaniem jest pessar, bo szew niestety może szyjki nie utrzymać. Pessar ma ten minus, że łatwiej o zakażenia. Ja miałam w dwóch ciążach pessar, w trzeciej udało się bez. Szyjka leci mi po 20 tygodniu w każdej ciąży.

Ja połówkowe mam dopiero 2 grudnia to jeszcze tyyyyyyllllllleeeee dni, a ja tak nie lubię czekać
Ja mam 6 listopada i weź wytrzymaj. Ale myślę że 2 tyg iść prywatnie w 3d ze względu też na tą rzekomą przegrode macicy..
Ale jakoś mi się wierzyć nie chce, ze to przegroda. Przede wszystkim to wada wrodzona. Kolejna sprawa jest taka, że w listopadzie zr miałam laparoskopie i oglądał mi lekarz w trakcie macice wzdłuż i wszerz. Jak w maju poroniłam, to żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną zrobiono mi w szpitalu także usg 3d. Więc kompletnie nie wierze, ze zaden lekarz by nie zauważył. W ciągu pół roku miałam dziesiątki usg..

Cześć dziewczyny, nas teraz mało bo dwa dni do ślubu. Lekki stres.. przez ta cała koronę.. 😑

Kamiśka wszystko będzie dobrze i trzymaj się 😘😘😘
Tulcia, u mnie już Sobota ;) mam nadzieję, że będziedz mieć taki ślub jak sobie wymarzyłaś, albo nawet jeszcze piękniejszy i że to będzie pasmo radości, przyjemności i wzruszeń . Wszystkiego najlepszego i duuuużo miłości dla Was 💗

reklama
Do góry