reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć , jak tam jest u was z bólami w podbrzuszu od kilku dni mam kłucia aż czuje je czasem w pochwie albo w tyłku 🤦‍♂️ Lekarz kazał brać nospe i leżeć jak to u was. U mnie dziś 11t 2d

A mnie boli bardziej jak leżę 🤷‍♀️ dzisiaj maluch najpierw dewastował lewy jajnik, teraz przerzucił się na prawą pachwinę i ciągnie mnie aż do łydki.

reklama
Mój lekarz prowadzący nie przyjmuje w żadnym szpitalu 🤷‍♀️ więc nie doradzę... Mogę tylko powiedzieć, że to mało istotna kwestia dla mnie. Trafić na dyżur lekarza z porodem może być ciężko.
U nas jest jakiś głupi zwyczaj, że nawet niezbyt chętnie przyjmują do porodu w szpitalu gdzie nie pracuje lekarz prowadzący 😐 także już pomijam kwestie że można nie trafić na swojego lekarza przy porodzie, koleżanki nawet nie chcieli przyjąć 4 dni po terminie w szpitalu powiatowym, kazali jej jechać do Wojewódzkiego tam gdzie przyjmuje lekarz prowadzący 😐

A powiedzcie ktora ma chlopca ktora dziewczynke? Bo widze normalnie same dziewczynki 😁
u mnie prawdopodobnie dziewczynka, Le wczoraj gdzieś czytałam, że na prenatalnych często wychodzą dziewczynki, a na połówkowych okazuje się, że połowa z nich to chłopcy, bo ten wyrostek podnosi się chyba dopiero koło 13-14tc 🙈🙈 ja byłam w 13+1, więc mam nadzieję, że ta córa u mnie już zostanie 😊😁🤗

reklama
Do góry