reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny! Jeden dzień mnie nie było a czytania na pół dnia 😋
Ja od wczoraj w stresie! Dziś idę na USG prenatalne. Boję się bardzooooo!
Jeszcze od rana głowa mnie boli. Normalna migrena, pół głowy i oko 😕 To chyba ze stresu. 😫
Trzymam kciuki✊✊✊ i przesyłam duuużo pozytywnej energii.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze a przede wszystkim zobaczysz swoją dzidzie.

reklama
Hejka. Dzis sie trochę wystraszyłam:(. Jak sie obudzilam poczulam stały bol w podbrzuszu taki rozpierajacy. Brzuch mi jakby z jednej syrony stwardnial. Jak sie ze tak powiem zalatwilam odpuscili.Nie wiem czy to jelita czy macica. Dziwny bol w dole jakby rozciąganie czuje w sumie od dwoch dni. Dobrze ze mam dzis lekarza bo sie zdenerwowalam😑Ktoras z Was dxiewczyny ma takie dziwne bole brzucha?Na szczescie nie plamię,ale czuję taki dziwny dyskomfort.😔
Ja przed 2ka w wc czuje ból, naprawdę bywa ze mi slabo sie robi!!!

Cześć dziewczyny! Jeden dzień mnie nie było a czytania na pół dnia 😋
Ja od wczoraj w stresie! Dziś idę na USG prenatalne. Boję się bardzooooo!
Jeszcze od rana głowa mnie boli. Normalna migrena, pół głowy i oko 😕 To chyba ze stresu. 😫
Mocno kciuki zaciśnięte 🤞! Czekamy na wspaniałe newsy i zdjęcia ! Mama jest dobrze ❤😘😍👍😛!

reklama
Te ciotka, a kiedy Ty spisz i odpoczywasz?! W nocy mam spam, bo Dzidziu spamuje like'ami i odpowiedziami, rano to samo 🤣
Ty w ogóle czasem śpisz? Człowiek robot 🤣🤣🤣
Wstaje do pracy, wczoraj późno sie położyłam i nie moglam usnac, to spamuje 🤪!
Jest u mnie Mama późnym wieczorem dostała wiadomość, ze jej bliski kuzyn wczoraj zginął na motorze i martwie się o nią bo od 2 dni skacze jej ciśnienie, a ta wiadomość juz dołożyła jej mega stresu.

Po pracy poloze sie spać. 👍

Do góry