reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ciotki-wróżki, a tu coś wypatrzycie?;)
20201008_183825.jpg
20201008_183721.jpg

ja to ogólnie mogłabym jeść tylko słodkie i to mnie przeraża...😱😱😱 śniadanie jem na słodko, w między czasie podjadam jakieś ciastka, biszkopty itd, obiad w siebie wmuszam i później znowu kawa rozpuszczalna i coś słodkiego 😱😱😱🙈 dopiero wieczorem nachodzi mnie na "normalne" jedzenie i to najlepiej jakiś kebab z małą ilością mięsa 😳😳 albo coś z Maka 🙈🙈😳😳 a od 23:00 znowu parcie na słodkie 😱😱😱 że jeszcze cukrzycy nie mam to jakiś cud
Ja mam tak samo :oops: Przez miesiąc wymiotowałam cały czas (nawet po wodzie...) teraz wracam do życia. Jadłabym cały czas coś słodkiego, CZEKOLADA mogłaby mi płynąć w żyłach ahahaha Staram się racjonalnie do tego podchodzić, ale jest ciężko 😂 Próbuje się oszukać owocami haha

l
Ja mam tak samo :oops: Przez miesiąc wymiotowałam cały czas (nawet po wodzie...) teraz wracam do życia. Jadłabym cały czas coś słodkiego, CZEKOLADA mogłaby mi płynąć w żyłach ahahaha Staram się racjonalnie do tego podchodzić, ale jest ciężko 😂 Próbuje się oszukać owocami haha
a mbie do słodkiego mało
w sumie kiepskie mam te zachcianki

Kurde wiecie właśnie oglądałam brzydule 2 i stwierdziłam że nieeee ja nie chce tak po ciąży wyglądać muszę jakoś jeść zdrowiej ale co zrobić jak nie mogę patrzeć na zdrowe jedzenie??????? Też bym chętnie jadla słodycze, ciastka, paczki obiad to w siebie wmuszam i to w małej ilości, całe szczescie ze od 16 nie mam ochoty na jedzenie 😳😳
Jakieś rady jak zacząć zdrowiej się odżywiać? Co tu zrobić żeby nie jeść tych wszystkich słodyczy a zaczac jeść zdrowiej itp :)

reklama
Hahaha ja już nawet się nie oszukuje, bo wiem, że i tak polegnę z kretesem 😳🙈🙈🙈😂😂😂 cóż, widać moje dziecko stwierdziło, że matka ma niedobór cukru CODZIENNIE 😳😳😳 może III trymestr bedzie łaskawszy i wróci ochota na mięsko 🙏🙏🙏

Do góry