mangusta87
Fanka BB :)
dziewczyny na pewno prędkości ciaza miałyśmy super figury mało co tyjecie
ja mam fatalna wagę startowa
ja mam fatalna wagę startowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki@Ladybird mi się wydaje, że to raczej kwestia niedokładnego badania/pomiaru. Dodatkowo dzieciaczki w późniejszym czasie już nie „rosną” wg szablonu wiec i termin porodu na kolejnych usg będzie się zmieniać i nie ma tu powodu do niepokoju.
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz :*@Ladybird1989 nic się nie martw! Na prenatalnych mają wypasiony sprzęt i lepiej widać. Zobacz jak są robione pomiary - od punktu, który zaznaczy lekarz do drugiego punktu - wystarczy, że przesunie minimetr w lewo lub w prawo strzałeczkę i już możesz mieć inny wynik. Poza tym dzidziuś nie zawsze jest wyprostowany jak struna i jak uchwyci go w lekkim zgięciu to też będzie mniejszy
U mnie tez tylko słodyczeHahaha ja już nawet się nie oszukuje, bo wiem, że i tak polegnę z kretesem cóż, widać moje dziecko stwierdziło, że matka ma niedobór cukru CODZIENNIE może III trymestr bedzie łaskawszy i wróci ochota na mięsko
Napewno zostanę@Sandra12310 - zapraszamy do zostania na dłużej
Ja wiem i akurat ja stoje na takim stanowisku jak Twoje. I tak jak Monia pisała, tez uważam, ze zdrowy rozsądek jest ważny. Bo w małych wioskach isc chodnikiem będąc jedyna osoba i dostać mandat za brak maseczki to dla mnie przesada. Ale juz zdrowym rozsądkiem jest dla mnie kiedy w dużym skupisku ludzi każdy ma maseczkę. I jesli sam sie nie boi/nie wierzy w pandemie i nie chce nosić maseczek to wg mnie powinien uszanować innych ludzi, często schorowanych starszych, których naraża nie tylko koronawirusem, ale właśnie grypa, przeziębieniami itd. Wiem, może wtedy ktoś taki powiedzieć, ze ci starsi mogą tez nie chodzić do skupisk ludzi. Ale często po prostu nie maja wyboru, są np.samotni i musza sobie zrobić zakupy itp.kaarcia tu nie chodzi o polityke tylko bezpieczeństwo Nas wszystkich.
Masakra Współczuję bo co to za przyjemność z jedzenia... Nie wiem jak Cię pocieszyć. Chyba tylko tak, że ja pewnie będę pupi-mamą a Ty sexi-mamąA ja odwrotnie mam mdłości po jedzeniu.....wszystko co smażone jest bleee
Ja mam Praski najbliżej, ale tam nigdy w życiu...Karowa tez spoko,ja te dwa mam bliżej