reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
I właśnie zdrowy rozsądek powinien wieść prym. Jeśli jest się szczególnie narażonym, powinno się omijać skupiska zarazków. Jeśli jest się chorym, powinno się siedzieć w domu. Jeśli czujesz się bezpiecznie w maseczce to oczywiście ją noś. Ja tego nie krytykuję. Ale ja nie będę nosić maseczki bo jest to dla mnie sprzeczne z jakąkolwiek logiką. Mieszkam na obrzeżach małego miasteczka. Nie jestem fanką spędzania długiego czasu w galeriach itp. Generalnie unikam skupisk. Dlatego wkurza mnie obecna sytuacja. Jeszcze lasy i parki niech pozamykają jak wiosną... Tak samo jestem zła, że ojciec dziecka nie może ze mną wejść na badanie. O sytuacji wcześniaków odseparowanych od rodziców już nie wspomnę, to dla mnie barbarzyństwo... We wszystkim niezbędne jest zachowanie proporcji bo inaczej wylewa się dziecko z kąpielą.
Dokładnie [emoji4] mądrego to i dobrze poczytać [emoji3590][emoji3590]

ja jestem dość wysoka, ale przeraża mnie to parcie na słodkie 😱😱🙈 a na początku ciąży wg nie miałam ochoty na słodycze i co?? I nagle dziecku się odmieniło 😱😱😳🙄🙈😂
Kochana, mojemu dziecku już się tak odmieniło, że nic mnie już nie zaskoczy...z początku nawet kawałka czekolady nie jadłam, praktycznie zero słodyczy, sporo owoców jadłam. A teraz???? Daj mi kebaba z frytami, czekolada to tylko cała tabliczka moja i najlepiej z karmelowym nadzieniem. A dziś? Zjadłam jedynie bułkę z serem na śniadanie, bigos na obiadek, a tak? Paczek, drożdżówka, batonik, wafelek, jablecznik, bo ktoś tu wspomniał, to przecież musiałam polecieć 😂 A najgorsze jest to, że nie pilam alkoholu jakoś tak od 3 lat i wiesz co? Jakbym mogła to chyba duszkiem bym piwo wypila, czuje w buzi normalnie smak...szok i nie dowierzanie 😱😱😱

Niestety tego tematu nie da się zignorować czy przemilczeć, bo zdominował on absolutnie wszystko... Ja nie zamierzam nikogo przekonywać do swoich racji, ale też każda z nas ma prawo do wyrażania własnego zdania. I to nie tylko w temacie wirusa. Szanujemy się wszystkie 🙂
Zmieniając temat, od kilku dni mam mdłości, które mijają dopiero po zjedzeniu czegoś słodkiego. Mogę najeść się do syta, a i tak jest mi niedobrze póki nie spożyję słodkiego 🙈
A ja odwrotnie mam mdłości po jedzeniu.....wszystko co smażone jest bleee

Ja odkad jestem w ciazy nosze nawet na glownych ulicach gdzie jest duzo ludzi,jest to niekomfortowe tak jest,ale w Angli jest 15 tys nowych przypadkow dziennie,i ludzie sie stosuja do wytycznych bo sie boja,ja sie boje zarazic, za dlugo sie staralam o ta ciaze zeby jakis wirus mi ja popsol...i tak jak wyżej grypa nadchodzi a ja mysle wciaz czy sie szczepic czy nie.Ja poprostu minimalizuje ryzyko ile sie da i jest mi z tym lepiej.
Brawo ty:) Ja tez chodze w masce bo sie nie chce niczym zarazic nawet przeziebieniem

reklama
Do góry