reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Wiesz co jesli to jest nub to co widze a nie noga to moze chlopiec,nachylenie musi byc niby wieksze niz 60 stopni od kregoslupa,ladny ma profil wygalda jakby na plazy lezal z rekami pod glowa hah
Wróżbitko Maciejko, a u mnie coś widać?

Załączniki

• 20201005_124342.jpg
    20201005_124342.jpg
    774,2 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Ja odkad jestem w ciazy nosze nawet na glownych ulicach gdzie jest duzo ludzi,jest to niekomfortowe tak jest,ale w Angli jest 15 tys nowych przypadkow dziennie,i ludzie sie stosuja do wytycznych bo sie boja,ja sie boje zarazic, za dlugo sie staralam o ta ciaze zeby jakis wirus mi ja popsol...i tak jak wyżej grypa nadchodzi a ja mysle wciaz czy sie szczepic czy nie.Ja poprostu minimalizuje ryzyko ile sie da i jest mi z tym lepiej.

ja to ogólnie mogłabym jeść tylko słodkie i to mnie przeraża...😱😱😱 śniadanie jem na słodko, w między czasie podjadam jakieś ciastka, biszkopty itd, obiad w siebie wmuszam i później znowu kawa rozpuszczalna i coś słodkiego 😱😱😱🙈 dopiero wieczorem nachodzi mnie na "normalne" jedzenie i to najlepiej jakiś kebab z małą ilością mięsa 😳😳 albo coś z Maka 🙈🙈😳😳 a od 23:00 znowu parcie na słodkie 😱😱😱 że jeszcze cukrzycy nie mam to jakiś cud
Ja w poprzedniej ciąży to byłam stałym bywalcem cukierni i działów ze słodyczami w wszelakich sklepach, a teraz mięso, mięso, warzywa, mięso i na końcu słodkie

ja to ogólnie mogłabym jeść tylko słodkie i to mnie przeraża...😱😱😱 śniadanie jem na słodko, w między czasie podjadam jakieś ciastka, biszkopty itd, obiad w siebie wmuszam i później znowu kawa rozpuszczalna i coś słodkiego 😱😱😱🙈 dopiero wieczorem nachodzi mnie na "normalne" jedzenie i to najlepiej jakiś kebab z małą ilością mięsa 😳😳 albo coś z Maka 🙈🙈😳😳 a od 23:00 znowu parcie na słodkie 😱😱😱 że jeszcze cukrzycy nie mam to jakiś cud
Też mnie to przeraża 😄😂 ale dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak mam 👍 Coś mi się wydaje, że to może być ciąża plus size 😄 Ja kurdupel jestem więc szanse na szybki przyrost masy są spore 🙈

Dziewczyny, czy która z Was stosowała jakieś krople do oczu z antybiotykiem w ciąży?
Mój szalony dwulatek kilka dni temu pacnął mnie ręką przypadkiem w oko, a noszę soczewki. Myślałam, że wszystko ok, ale wczoraj wstałam z czerwonym okiem jak wampir. Diagnoza to zapalenie rogówki... Dostałam krople Vigamox na początek.. póki co leczenie bez sterydów. Te krople niby dopuszczone do stosowania w ciąży, kategoria C..... No i to już drugi trymestr, a krople z oczu raczej nie rozprzestrzeniają się na cały organizm, a działają miejscowo... Niby powinno być bezpieczne, ale wiadomo, że sie martwię... Któraś z Was miała w ciąży zapalenie w oku, spojówce, rogówce czy coś?

reklama
ja to ogólnie mogłabym jeść tylko słodkie i to mnie przeraża...[emoji33][emoji33][emoji33] śniadanie jem na słodko, w między czasie podjadam jakieś ciastka, biszkopty itd, obiad w siebie wmuszam i później znowu kawa rozpuszczalna i coś słodkiego [emoji33][emoji33][emoji33][emoji85] dopiero wieczorem nachodzi mnie na "normalne" jedzenie i to najlepiej jakiś kebab z małą ilością mięsa [emoji15][emoji15] albo coś z Maka [emoji85][emoji85][emoji15][emoji15] a od 23:00 znowu parcie na słodkie [emoji33][emoji33][emoji33] że jeszcze cukrzycy nie mam to jakiś cud
Boooooze jak ja bym chciała moc tak jeść [emoji1786][emoji1786][emoji1786][emoji7][emoji7][emoji1787] szczytem " rozpusty" to cukierki bez cukru i kilka laysow [emoji24][emoji24] Alee w sobotę mamy zlot foodtruckow i zamierzam zaszaleć i zjeść ramen [emoji7][emoji7] nie odpuszczę to nagroda za miesiąc wyrzeczeń [emoji41]

Do góry