reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, bylam dziś na wizycie u pani doktor powiedziała mi że muszę zrobić badania prenatalne bo coś ja niepokoi u dziecka, powiedziała mi też że to może być przez to że chora byłam ostatnio, ale badanie dla pewności trzeba zrobić, to moja 2 ciąża i mam 24 lata, dla mnie to była szokująca wiadomość, może coś mi doradzicie powiecie, będę wdzięczna :) Zobacz załącznik 1185762
No to rob badania jak nic konkretnie nie wiesz

reklama
Cześć,
o ile mogę chciałabym do Was dołączyć. Po cichu Was podgladałam, ale stwierdziłam, że napiszę :) Termin mam na 16.04, mam 24 lata i jest to moja 3 ciąża (synuś z 2017, 2019- poroniłam w 7 tc i teraz się udało 🥰). Pewnie będę się mało udzielać, bo planuję pracować tak długo jak tylko będę mogła (uroki własnej działalności...). W poniedziałek mam prenatalne (mega późno moim zdaniem, bo wychodzi 13 tc i 4 dni, ale jeszcze podobno się mieszcze w normy). Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ❤
Cześć 😊 Fajnie, że dołączyłaś! Rozgość się 🤗

Witam się w 11t0d po wizycie. Trochę mnie stres zjadł przed, aż mi puls podskoczył ze zwyczajowych 60 do 80 ;) Jeszcze mnie lekarz przywitał "radosną" nowiną, że dziewczynie przede mną dzieciątko się zatrzymało na 6 tyg i w poniedziałek też miał taką wizytę (mój lekarz jest bardzo specyficzny ;) ale go lubię). Za to mój dzidziol jest żywy ale leniwy, bo się prawie nie ruszał 😂 Ale serce biło i ma już 4,4 cm :) Nie umiałam zobaczyć jednej rączki to zrobił mi jeszcze usg przez brzuch, gdzie prawie nic nie było widać, ale zobaczyłam, że druga rączka też jest i było mi od razu lepiej :) W nagrodę za tak piękną produkcję zjadłam sobie pół białego magnuma z migdałami 😂

@Kobzik to super, że z mamą idzie do przodu!! :D Mi się podoba Łucja bardzo, ale nie podobają mi się zdrobnienia.

Wiecie co Dziewczynki? Te statystyki mnie powalają [emoji85] Ja pierniczę, nie miałam dotąd pojęcia, że określają nawet ryzyko przedwczesnego porodu... W jaki sposób to jest badane (zwłaszcza na tym etapie ciąży)?
Mnie też to zastanawia [emoji6] ja chyba nawet tego nie mam na wynikach [emoji6]

reklama
Do góry