reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, bylam dziś na wizycie u pani doktor powiedziała mi że muszę zrobić badania prenatalne bo coś ja niepokoi u dziecka, powiedziała mi też że to może być przez to że chora byłam ostatnio, ale badanie dla pewności trzeba zrobić, to moja 2 ciąża i mam 24 lata, dla mnie to była szokująca wiadomość, może coś mi doradzicie powiecie, będę wdzięczna :) Zobacz załącznik 1185762
No to rob badania jak nic konkretnie nie wiesz

reklama
Cześć,
o ile mogę chciałabym do Was dołączyć. Po cichu Was podgladałam, ale stwierdziłam, że napiszę :) Termin mam na 16.04, mam 24 lata i jest to moja 3 ciąża (synuś z 2017, 2019- poroniłam w 7 tc i teraz się udało 🥰). Pewnie będę się mało udzielać, bo planuję pracować tak długo jak tylko będę mogła (uroki własnej działalności...). W poniedziałek mam prenatalne (mega późno moim zdaniem, bo wychodzi 13 tc i 4 dni, ale jeszcze podobno się mieszcze w normy). Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie ❤
Cześć 😊 Fajnie, że dołączyłaś! Rozgość się 🤗

Witam się w 11t0d po wizycie. Trochę mnie stres zjadł przed, aż mi puls podskoczył ze zwyczajowych 60 do 80 ;) Jeszcze mnie lekarz przywitał "radosną" nowiną, że dziewczynie przede mną dzieciątko się zatrzymało na 6 tyg i w poniedziałek też miał taką wizytę (mój lekarz jest bardzo specyficzny ;) ale go lubię). Za to mój dzidziol jest żywy ale leniwy, bo się prawie nie ruszał 😂 Ale serce biło i ma już 4,4 cm :) Nie umiałam zobaczyć jednej rączki to zrobił mi jeszcze usg przez brzuch, gdzie prawie nic nie było widać, ale zobaczyłam, że druga rączka też jest i było mi od razu lepiej :) W nagrodę za tak piękną produkcję zjadłam sobie pół białego magnuma z migdałami 😂

@Kobzik to super, że z mamą idzie do przodu!! :D Mi się podoba Łucja bardzo, ale nie podobają mi się zdrobnienia.

Wiecie co Dziewczynki? Te statystyki mnie powalają [emoji85] Ja pierniczę, nie miałam dotąd pojęcia, że określają nawet ryzyko przedwczesnego porodu... W jaki sposób to jest badane (zwłaszcza na tym etapie ciąży)?
Mnie też to zastanawia [emoji6] ja chyba nawet tego nie mam na wynikach [emoji6]

reklama
Do góry