P
pożegnanie
Gość
Żartujesz mam wrażenie ze masz większy niz ja, ale to sie tez inaczej rozklada, ja jestem wysoka. Wg mnie masz suuper brzuszek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żartujesz mam wrażenie ze masz większy niz ja, ale to sie tez inaczej rozklada, ja jestem wysoka. Wg mnie masz suuper brzuszek
Mój miał mi dzisiaj kupić i zapomniał [emoji1751][emoji1751] faceci [emoji1745]Czesc Wam [emoji8] mój dzisiejszy zakup z biedry. Któraś z was tez kupiła? [emoji3]
Zgłaszam sięSą tu jeszcze jakieś szczęściary którym mdłości i złe samopoczucie nie ustępują? Czy męczę się sama [emoji1787]
100%racjiNo tak, bo oczywiście muszą na nas zarabiać...a na ciężarnych to nieźle sobie koszą sianko
Na pewno. Forotko piwiedz Usg jak ci wyszlo? Co lekarz mowilJa właśnie jadę pobrać krew na nifty.... Mam nadzieję że ten wynik mnie uspokoi już i będę mogła cieszyć się ciąża na całego❤
Super jakie duże brzuszki mamy ❤
Oooo są w biedronce? A Ja Dziś wolne i szlajalam się po innych sklepach no...Czesc Wam mój dzisiejszy zakup z biedry. Któraś z was tez kupiła?
A widzisz, wszystko elegancko i pięknie! Rośnie Dzidziolek❤!Dziewczyny, nie mam zdjęcia..
Ale.. Dzidzia ma 4,3 cm nadgoniła 4 dni serduszko 167 chyba, albo 157
Mało ruchliwe to dziecię po matce, ale walnął mi fikolka na koniec. Nogi i ręce na miejscu i widziałam palce!! I stopę!! ❤❤❤❤
Ja mam wrazenie ze moja macica sie od srodka rozpycha....no i jest to bolesne. Brzuszek pięknyHej, nie udzielam się od kilku dni czy nawet tygodni ale podczytuje Was czasami w większości jesteście juz po Usg przesiewowym, ja niestety na to Usg muszę jeszcze czekać 9dni cieszę się że wszystko u Was dobrze
U mnie poki co również nie narzekam odebralam te wszystkie wyniki krwi, moczu itp i jak narazie wszystko książkowo, czekam teraz z niecierpliwością na usg, nieraz dopadają mnie czarne myśli ale jakoś mniej
Dzis mam 11+0, według usg 11+6, tydzień temu widzialam dzidzie i bylo ok, niestety mdlsoci są dalej ale mniej niechęć do jedzenia dalej - nawet jak widzę na zdj jedzenie to mi niedobrze a na wadze plus 2kg, chyba dziecko z całą macica się rozpycha bo czuję się jakbym miała za chwilę pęknąć a zoladek skurczył się do rozmiarów orzecha też macie takie uczucie jakby Wasze jelita rozpychały się do góry?
W dalszym ciągu wygladam wręcz tragicznie to akurat się nie zmieniło mam nadzieję że za te 9 dni poznam kto mieszka w moim brzuchu
Pozdrawiam Was i wysyłam zdjęcie mojego brzuszka
Mam dokladnie to samoO taka magia. Rano brzuch płaski, na wieczór ciążowy