Ana874
Fanka BB :)
I bałagan przycielam. Zdjęcie i tak widać hahahaA jaki piękny koteł w tle
A kotel następną artystka w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I bałagan przycielam. Zdjęcie i tak widać hahahaA jaki piękny koteł w tle
U mnie też bałagan, nie ma komu ogarnąć. Mnie katar męczy i ledwo żyjęI bałagan przycielam. Zdjęcie i tak widać hahaha
A kotel następną artystka w domu
Nadrobicie moja mama do 6 miesiąca była plaska jak deska, A później nadrobila hihiNo wlasnie nie za bradzo jest co pokazac....Moj jakos nie rośnie tak ladnie jak wasze. Pewnie ktoregos dnia wystrzeli
Mój ogarnia ile może, ale najgorzej jest z ciuchami. Jest nas dwoje, A tyle ciuchów wszędzie A to do ułożenia, A to do prania...z tym u nas najgorzej hihiU mnie też bałagan, nie ma komu ogarnąć. Mnie katar męczy i ledwo żyję
Nasza miszczunia drugiego planu, to póki co najważniejszy członek rodziny ❤Cóż za gwiazda drugiego planu
Mojego nie ma wróci w grudniuMój ogarnia ile może, ale najgorzej jest z ciuchami. Jest nas dwoje, A tyle ciuchów wszędzie A to do ułożenia, A to do prania...z tym u nas najgorzej hihi
Ojoj zdrowka życzę kochana
TrzymamA widzisz, wszystko elegancko i pięknie! Rośnie Dzidziolek❤!
Ja o 18:40!
Ja tez płakałam jak nie wiemSuper Moje wczoraj nogi prostowało a na biciu serducha sie poplakalam
Ja robilam test podwójny usg plus pappa i dostalam opis usg ale konkretne wyniki z oceną ryzyka i statystyki dopiero jak wyniki pappa czyli dzisiaj bo wtedy pani doktor brała pod uwagę Obraz całościowy.Ja dostalam statystki bez Pappa, dziwne ze ich nie dostalas od razu po badaniu. Sluchaj nie wiem jak to sie liczy,ale skoro lekarz powiedzial ze wszystko gra to po co sie katowac wyliczeniami?