reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Super , że zajrzałaś 😃! Doskonale wynik książkowe a do USG też zleci👍! A wyniki będą także wzorowe 👍! Zobaczysz Dzidzię ❤ ponownie i dłużej, bo USG prenatalne dłużej trwa!!! Odezwij się koniecznie po!!!😘
Ooj tak wczoraj miałam wrażenie że jestem nadeta od środka i to idzie w górę!!!
Śliczny brzuszek😍, ja mam wiesz tak rano taki brzuszek, no większy, ale do ukrycia, a w ciagu dnia co raz większy, by wieczorem mieć naprawdę już duzy, ciążowy.

Czy Wam też rośnie wraz z dniem by rano byc mniejszy? Czy jelita tak wypuchaja?🤔😃
.mi to chyba jelita wypychaja . Z rana to mało co widać. Przed lustrem widać zaokrąglenie, w ciągu dnia rośnie i rośnie. W pracy podatnicy jak przychodzą to sami się pytają czy jestem w ciąży, A dziewczyny się śmieją, żeby wciągnąć brzuch 😂🙈😂🙈

Ja mam bliźnięta i może troszeczkę zaokrąglony brzuszek,( 11+4 )
Ale będę cieżarówą, ale to nie istotne najważniejsze żeby były dzieciątka zdrowe.
Widzielismy się dziś na USG rosną jak na drożdżach małe dwie perełki.
Super a masz fotę tych perełek? 😍
Tyyle dziś wizyt a tka mało fotek 🤔☹️

Czesc Wam 😘 mój dzisiejszy zakup z biedry. Któraś z was tez kupiła? 😀

Załączniki

• 64A08900-D235-44F7-AC2B-7EE620D286BC.jpeg
    64A08900-D235-44F7-AC2B-7EE620D286BC.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Super a masz fotę tych perełek? 😍
Tyyle dziś wizyt a tka mało fotek 🤔☹️
Dziś nie dostałam. Jedziemy do kliniki na kontrolę w czwartek to może zrobią fote to się podzile z Wami 😀
Widzieć dwa serduszka niesamowite przeżycie to jest 😍 Pamiętam jak Pani doktor powiedziała że :Wie Pani o tym że ma Pani dwoje dzieci to myślałam że spadne z tej lezanki z wrażenia 🙂🙂

Do góry