reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

I już po... USG zrobiła w 5 minut, stwierdziła że wszystko ok. Ogólnie moja gin jest bardzo oszczędna w słowach. Trochę tak za szybko poleciała z tym wszystkim a ja też w sumie nie dopytywałam.. no ale jak jest ok to ufam że rzeczywiscie tak jest. No i na chwilę obecną to dziewczynka [emoji7]
Ale super, szybko, ale grunt że wszystko jest OK, Dzidzia ❤ Córcia, wspaniale! 😃

reklama
My Już Też po badaniu 😍 nasze maleństwo ma już 7cm A tak się wierci, że jak już poczuje ruchy, to będę stekac z boli jak moja mama że mną hahaha
Ogólnie, lekarz mówi, że z USG nie widzi przesłanek do Was genetycznych. Wszystko bardzo ładnie.
Powiedział, żeby się nie nastawić, bo nie ma 100% pewności, nie widać siurka 😂 więc będzie nasza Julcia 😍😍😍
Pięknie pięknie kolejna Dziewczynka ❤, Dzidzia❤ fikolki robi, bo szczęśliwa! 😃😃😃👍

Mi kazali odstawić, bralam 2*850, jak po tygodniu robilam badania krwi to wynik 104, skierowanie do poradni diabetologicznej, inny lekarz powiedział ze do 12 tygodnia mozna brać metforminę, no ale ja juz odstawiłam, to na dwa tygodnie nie bede włączać.
A 104 tp nie jest za duzo?myslalam ze do 95 jest norma?nie znam sie ,mam maszynke mezowa do pomiarow i sobie czasem robie to generalnie mam niski ale nie wiem czy to tabletki czy moje cialo,nie chce zeby cos sie dzialo z dzieckiem

reklama
Dziewczyny tak sie boje w pracy powiedzieć....moze to jeszcze za wczesnie? 12 tc to jeszcze nie 2 trymestr. Nie wiem poradzcie coś 😊
Ja powiedziałam w 8, ale oni tak dziwnie na mnie patrzyli jakby wiedzieli 😁🤣
Poza tym powiedziałam, bo nie chce być świnia, że nagle l4 i do domu, wolałam uprzedzić

Do góry