reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi? 😱🤣🤣
Szkoda, że nie mamy listy tu na grupie kto na kiedy ma termin, bo zawsze się zastanawiam 🤷‍♀️🤷‍♀️
Jest w kwietniowkach lista, dużo dziewczyn jest wpisanych i tam masz kiedy jaki nick ma date porodu ile lat ile dzieci

reklama
ja mam na koniec kwietnia, te suwaczki warto zrobić :)
tylko, że suwaczkow nie widac w apce :(

A co do listy to już wiele razy pisałam. Na forum babyboom jest wiele grup, postów, tematów. jak wejdziemy w przyszła mamy>kwietniowe mamy 2021 to mamy pożniej utworzone przez nas tematy. Pisałam też, że fajnie by było tam zacząć tematy typu wyprawka, imiona itd bo łatwiej później jest poczytać o tym o czym się chce, a nie szukać tutaj. Jest nawet utworzyony wątek ze zdjęciami, ale też nikt tam nie zagląda niestety.

Do góry