ja mam na koniec kwietnia, te suwaczki warto zrobićDziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi?
Szkoda, że nie mamy listy tu na grupie kto na kiedy ma termin, bo zawsze się zastanawiam
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
A jak to zrobić?ja mam na koniec kwietnia, te suwaczki warto zrobić
Annig
Zaangażowana w BB
Suwaczki są fajne, nie wiem jak się je tutaj robi. Czy do każdego postu trzeba dołączyć.ja mam na koniec kwietnia, te suwaczki warto zrobić
Ja może pisałam i ja mam na 25 kwietnia.Dziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi?
Szkoda, że nie mamy listy tu na grupie kto na kiedy ma termin, bo zawsze się zastanawiam
Patii_666
Jest w kwietniowkach lista, dużo dziewczyn jest wpisanych i tam masz kiedy jaki nick ma date porodu ile lat ile dzieciDziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi?
Patii_666
U
użytkownik 200
Gość
Miałam mieć dziś wizytę o 21, ale właśnie zadzwoniła pani z rejestracji, że o 15 zwolniło się miejsce i czy przypadkiem nie jestem zainteresowana
Martxx1
To posiedzimy razem w poczekalniMiałam mieć dziś wizytę o 21, ale właśnie zadzwoniła pani z rejestracji, że o 15 zwolniło się miejsce i czy przypadkiem nie jestem zainteresowana
Marynia88
Moderator
Niech zgadnę - jesteś zainteresowanaMiałam mieć dziś wizytę o 21, ale właśnie zadzwoniła pani z rejestracji, że o 15 zwolniło się miejsce i czy przypadkiem nie jestem zainteresowana
reklama
magnolia1505
tylko, że suwaczkow nie widac w apceja mam na koniec kwietnia, te suwaczki warto zrobić
A co do listy to już wiele razy pisałam. Na forum babyboom jest wiele grup, postów, tematów. jak wejdziemy w przyszła mamy>kwietniowe mamy 2021 to mamy pożniej utworzone przez nas tematy. Pisałam też, że fajnie by było tam zacząć tematy typu wyprawka, imiona itd bo łatwiej później jest poczytać o tym o czym się chce, a nie szukać tutaj. Jest nawet utworzyony wątek ze zdjęciami, ale też nikt tam nie zagląda niestety.