Tez tak mialam, i stwierdzilam ze ide na L4 wczesniej, sczegolnie ze juz wyznaczyli dziewczyne ktora mnie zastapi wiec spokojnie moge oddac obowiazki, ale strasznie mi sie dluzy i wszystko mnie wkurza bardziej niz zwykleTak, ja też zasuwam, na szczęście zdalnie i powiem szczerze, że mimo że lubię swoją prace to nie wiem czy to ta świadomość ciąży i nadchodzącego L4, ale coraz więcej rzeczy mnie irytuje i nie mogę się już doczekać tego L4 i już postanowiłam, że na wizycie w grudniu z przyjemnością wezmę zwolnienie, bo pewnie nie jedna osoba by już dawno to zrobiła, a ja jak zwykle jestem zbyt nadgorliwa i dla „dobra zespołu” wypruwam sobie żyły
reklama
U
użytkownik 200
Gość
Jak moja koleżanka powiedziała gdzieś w 9 - 10 tygodniu to przewodnicząca od razu powiedziała, że wiedziała, bo jej się buzia zmieniła i to prawda, bo ja się domyśliłam, że jest w ciąży niż zrobiła test ciążowy
Chichuni
Fanka BB :)
A Ty miałaś brac L4 i przestać się przemęczać! No nic tylko wpieprzyć!Ja mam 18:40 a teraz siedzę na 6h spotkaniu online
AttreA
Witajcie W końcu umówiłam się na to usg prenatalne, trzy razy się dopytywała czy na pewno bez badania krwi ale na razie nie chcę. Najbliższy termin był za 2 tygodnie, ja wtedy będę 13+6 czyli taka graniczna data i teraz nie wiem czy to badanie będzie miarodajne?
P
pożegnanie
Gość
Ja powiedziałam rozpoczynając 14t.jesteś po prenatalnych, zatem sadze, że możesz powiedzieć. Dzidzia ❤ rozwija sie, wiec za 2-3 tygodnie i tak zauwaza, no chyba że przyjmniesz styl boho w pracy !Dziewczyny tak sie boje w pracy powiedzieć....moze to jeszcze za wczesnie? 12 tc to jeszcze nie 2 trymestr. Nie wiem poradzcie coś
AttreA
Nie jesteś samaSą tu jeszcze jakieś szczęściary którym mdłości i złe samopoczucie nie ustępują? Czy męczę się sama [emoji1787]
Kaarcia
Czemu za wcześnie? Rozumiem w jakimś 8 tygodniu, ale juz na tym etapie to myśle, ze spokojnie można mowić... Nic złego juz sie nie stanie! A nawet jesli na takim etapie cos by sie zadziało (oczywiście czysto teoretycznie, bo żadnej z nas sie nic takiego nie wydarzy) to i tak by sie wylądowało w szpitalu, wiec w pracy i tak sie dowiedzą...Dziewczyny tak sie boje w pracy powiedzieć....moze to jeszcze za wczesnie? 12 tc to jeszcze nie 2 trymestr. Nie wiem poradzcie coś
reklama
Ja tez jeszcze sie mecze mdlosci i wymioty, a mam juz 14+3...Nie jesteś sama