reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja dostalam statystki bez Pappa, dziwne ze ich nie dostalas od razu po badaniu. Sluchaj nie wiem jak to sie liczy,ale skoro lekarz powiedzial ze wszystko gra to po co sie katowac wyliczeniami?😊
Zależy od jednoswki badawczej, ja tez po USG nie dostałam statystyk. Statystyki stanowią połączenie USG + pappa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To kto teraz, ktoś ma mieć po 10?
Ja o 15:20 😱😱
Super wieści dziewczyny ! I śliczne fotki. Bardzo się cieszę ! Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny:)
Ja byłam rano na pobraniu krwi i dowieźć mocz. Zrobiłam też posiew bo coś czuję, że rozwija się jakaś infekcja. Dodatkowo ostatnim razem wyszly mi zmiany zapalne w posiewie z szyjki. Brałam leki ale nie wiem czy coś się poprawiło. Ciągle coś tam czuję więc albo dalej będzie zły wynik albo to jednak pęcherz. Będę miała dzisiaj pobierany kolejny wymaz więc się zobaczy. Wizytuje o 17:15... Będę dziś ostatnia ? 😁
Co do opóźnień, to ja chodzę prywatnie ale itak potrafię czekać pod gabinetem do godziny...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi? 😱🤣🤣
Szkoda, że nie mamy listy tu na grupie kto na kiedy ma termin, bo zawsze się zastanawiam 🤷‍♀️🤷‍♀️

Dziewczyny ostatnio któraś pisała, żeby odzywały się te co mają na koneic kwietnia, więc zaczęłam a te co kazały to uciekły mi? 😱🤣🤣
Szkoda, że nie mamy listy tu na grupie kto na kiedy ma termin, bo zawsze się zastanawiam 🤷‍♀️🤷‍♀️
No Właśnie gdzieś taką lista była nie? Ale ominelam gdzieś ten temat i nie wiem czy jest i jak jest to gdzie się wpisać

reklama
Oo a co mowil o glucophage?ile bralas przed ciaza i w czasie?mi nikt nie moze doradzic kazdy co innego mowi czy brac czy nie brac wiec biore po jednej tabletce by mi nie skoczyl cukier
Mi kazali odstawić, bralam 2*850, jak po tygodniu robilam badania krwi to wynik 104, skierowanie do poradni diabetologicznej, inny lekarz powiedział ze do 12 tygodnia mozna brać metforminę, no ale ja juz odstawiłam, to na dwa tygodnie nie bede włączać.

Do góry