reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej, i ja tez juz po prenatalnych :)
Gin powiedział, że jestem w niskiej grupie jeżeli chodzi o wady genetyczne:)
Natomiast zalecił codziennie kontrolowanie ciśnienia i zalecił branie jakis tabletek właśnie ze względu na ciśnienie i markery... troszkę mnie to zmartwiło..
Będziesz brala tabsy i bedzie ok wlasnie po to sa tez te badania by szybko reagowac😘

reklama
Ja coraz bardziej boje sie Covidu a muszę jezdzic do pracy autobusem....Mam coraz wiekszy stres ☹Bede probowala przeforsowac prace zdalna....zobaczymy jaka bedzie reakcja w pracy na moja ciążę . Czy ktoras z Was dziewczyny tez tak zasuwa jak ja?
Nie, ponieważ nie kocham mojej pracy całym sercem, a medalu nikt mi nie da za zapie**alando 😛 poza tym miałam w pracy duże ryzyko zachorowania nie tylko na koronawirusa ale też inne choroby (bostonka, ospa, półpasiec itp). Ostatnio zaraziłam się jakimś wirusem żołądkowym i leciałam do internisty ze skierowaniem na cito na badania, z podejrzeniem zapalenia wyrostka. Podziękuję za ten stres ;)

Ja :) na 8:15 prenatalne.
Ja też jutro wizytuje tyle że o 9.

No wreszcie was nadrobiłam! U mnie dziś czas szybko zleciał w pracy, w domu z resztą też. Ja w pracy powiedziałam szefowej jakiś miesiąc temu ale nadal nie wymyśliła kogo weźmie na mogę zastępstwo. W sumie puki dobrze się czuje i nie mam przeciwskazan od lekarza to do końca roku chciałabym pracować. Lubię swoją pracę i nie chciałabym zostawiać ich z tym wszystkim dopóki kogoś nie poducze, ale życie pokaże czy tyle dam radę pracować.

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze

reklama
Chcę skorzystać bo to będzie pierwsze za co w tej ciąży nie zapłacę [emoji1751] gość podobno jest mega autorytetem więc żal go nie wysłuchać [emoji4]
Oczywiście, że tak 👍 Masz 100% racji i jak już u niego będziesz to wypytaj absolutnie o wszystko ❤️ I pamiętaj, będzie dobrze 😘

Do góry