reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też wierzę , że każda z Nas szczęśliwie doczeka przytulenia różowego krzyczącego śmierdzuszka [emoji3590][emoji3590][emoji8] wziąć w objęcia swoje nowonarodzone dziecko to najwspanialsza chwila w życiu . Współczuję , że też musisz się zmagać z różnymi przypadłościami ale żaden facet nie będzie tak silny i wytrwały jak kobieta walcząca o swoje dziecko.
Faceci, to mogą nam tylko pozazdrościć tej siły i determinacji.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. A.jeszcze trochę i wszystkie wytulimy nasze małe potworki 😘🥰

reklama
Ja dzis prawie na zawal zeszlam,po pobraniu Pappa w srode powiedzieli ze 3 dni robocze beda dzwonic jak cos nie tak wyjdzie.dzis juz 3 dzien wiec sie konczy,ja na telefon zerkam co chwile,ide do domu a tam list ze szpitala...! Bosz....rozerwalam go i mi napisali ze
ZD 1-5600 a edison pattel 1-10000.
W sumie sie ucieszylam bo mam 36 lat no i ryzyko z automatu wieksze,ale dalej mysle czy robic Harmony czy nie.co myslicie?

Ja dzis prawie na zawal zeszlam,po pobraniu Pappa w srode powiedzieli ze 3 dni robocze beda dzwonic jak cos nie tak wyjdzie.dzis juz 3 dzien wiec sie konczy,ja na telefon zerkam co chwile,ide do domu a tam list ze szpitala...! Bosz....rozerwalam go i mi napisali ze
ZD 1-5600 a edison pattel 1-10000.
W sumie sie ucieszylam bo mam 36 lat no i ryzyko z automatu wieksze,ale dalej mysle czy robic Harmony czy nie.co myslicie?
Ja bym nie robiła , ale to moja opinia masz ogromnie małe ryzyko, jak gdybym miała takie wyniki nie szukałabym na siłę tylko spokojnie cieszyła się ciąża [emoji4][emoji4][emoji3590]

A ja to tak tu zostawię i proponuję poczytać i przynajmniej lekko się uspokoić 😘

I tak też mam nadzieję będzie w moim przypadku [emoji6] ale nie dam rady żyć w nieświadomości do porodu niestety... Wykończyła bym się psychicznie.
Oj tak to napewno,szczerze namawiam do Nifty,zreszta chyba go robisz niedlugo?Wszystkie tu przezywamy i wspieramy Ciebie i dorote bo ona tez tam miala wysokie ryzyko.

reklama
Do góry