reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też wierzę , że każda z Nas szczęśliwie doczeka przytulenia różowego krzyczącego śmierdzuszka [emoji3590][emoji3590][emoji8] wziąć w objęcia swoje nowonarodzone dziecko to najwspanialsza chwila w życiu . Współczuję , że też musisz się zmagać z różnymi przypadłościami ale żaden facet nie będzie tak silny i wytrwały jak kobieta walcząca o swoje dziecko.
Faceci, to mogą nam tylko pozazdrościć tej siły i determinacji.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. A.jeszcze trochę i wszystkie wytulimy nasze małe potworki 😘🥰

reklama
Ja dzis prawie na zawal zeszlam,po pobraniu Pappa w srode powiedzieli ze 3 dni robocze beda dzwonic jak cos nie tak wyjdzie.dzis juz 3 dzien wiec sie konczy,ja na telefon zerkam co chwile,ide do domu a tam list ze szpitala...! Bosz....rozerwalam go i mi napisali ze
ZD 1-5600 a edison pattel 1-10000.
W sumie sie ucieszylam bo mam 36 lat no i ryzyko z automatu wieksze,ale dalej mysle czy robic Harmony czy nie.co myslicie?

Ja dzis prawie na zawal zeszlam,po pobraniu Pappa w srode powiedzieli ze 3 dni robocze beda dzwonic jak cos nie tak wyjdzie.dzis juz 3 dzien wiec sie konczy,ja na telefon zerkam co chwile,ide do domu a tam list ze szpitala...! Bosz....rozerwalam go i mi napisali ze
ZD 1-5600 a edison pattel 1-10000.
W sumie sie ucieszylam bo mam 36 lat no i ryzyko z automatu wieksze,ale dalej mysle czy robic Harmony czy nie.co myslicie?
Ja bym nie robiła , ale to moja opinia masz ogromnie małe ryzyko, jak gdybym miała takie wyniki nie szukałabym na siłę tylko spokojnie cieszyła się ciąża [emoji4][emoji4][emoji3590]

A ja to tak tu zostawię i proponuję poczytać i przynajmniej lekko się uspokoić 😘

I tak też mam nadzieję będzie w moim przypadku [emoji6] ale nie dam rady żyć w nieświadomości do porodu niestety... Wykończyła bym się psychicznie.
Oj tak to napewno,szczerze namawiam do Nifty,zreszta chyba go robisz niedlugo?Wszystkie tu przezywamy i wspieramy Ciebie i dorote bo ona tez tam miala wysokie ryzyko.

reklama
Do góry