reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No i jestem. Jak na razie wszystko ok:) dzidzia zdrowa wszystko ma na miejscu😍Slyszalam bicie serca. 😍 Dzidzia spokojnie sobie spała,potem sie ruszala prostowala ręce i nogi😊 Ryzyko Tri 21:podstawowe 1 do 283 spadlo do 1 do 1416. Czekam na Pappa... Oby to byla juz tylko kropka nad i.
Wspaniala wiadomość Iwka cieszę się ogromnie!!! Dzidzia ❤spala, jak słodko, a potem pan doktor ją obudził😃!
Dziś sama radość 👍👍👍😍!

Załączniki

• IMG_20201005_145937.jpg
    IMG_20201005_145937.jpg
    826 KB · Wyświetleń: 40
Cześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli :(
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły :(
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli :(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty✊😘
Ja też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitę 🤣
Wszystko okazalo sie dobrze, ruchliwe to okropnie 🥰
Glowa do góry, wszystko będzie dobrze! 😘

A mnie właśnie znowu dopadła migrena :( Migreny w ciąży są straszne. Nie można normalnych leków na migreny wziąć, tylko się człowiek tak męczy, bo paracetamol nie pomaga.
Wiesz co, moja koleżanka w ciąży miała migreny i brała jakieś inne leki niż paracetamol, ale miała to uzgodnione z lekarzami.

Ja też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitę 🤣
Wszystko okazalo sie dobrze, ruchliwe to okropnie 🥰
Glowa do góry, wszystko będzie dobrze! 😘
Musi być dobrze, no ale właśnie mi w głowie też ciągle to pytanie krąży :(
Już jutro o 8:15 zobaczę brzdąca :D

Odebrałam wyniki Pappa ryzyko wzrosło nieznacznie bo z USG było 1:216 a Pappa 1:207 ryzyko podstawowe miałam 1:668. Dostałam skierowanie na amniopunkcje , we środę mam spotkanie z genetykiem i mamy omówić dalszą strategię i wszystkie za i przeciw. Oczywiście mam być sama [emoji1751][emoji1751] jakby to dziecko miało tylko jednego rodzica [emoji17][emoji17]

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji3590] mam nadzieję , że i ja będę mogła się jeszcze pochwalić dobrymi wieściami [emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki, jestem dobrej myśli i będziesz mieć pewność :)

reklama
Do góry