reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
No i jestem. Jak na razie wszystko ok:) dzidzia zdrowa wszystko ma na miejscu😍Slyszalam bicie serca. 😍 Dzidzia spokojnie sobie spała,potem sie ruszala prostowala ręce i nogi😊 Ryzyko Tri 21:podstawowe 1 do 283 spadlo do 1 do 1416. Czekam na Pappa... Oby to byla juz tylko kropka nad i.
Wspaniala wiadomość Iwka cieszę się ogromnie!!! Dzidzia ❤spala, jak słodko, a potem pan doktor ją obudził😃!
Dziś sama radość 👍👍👍😍!

Załączniki

• IMG_20201005_145937.jpg
    IMG_20201005_145937.jpg
    826 KB · Wyświetleń: 38
Cześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli :(
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły :(
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli :(
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty✊😘
Ja też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitę 🤣
Wszystko okazalo sie dobrze, ruchliwe to okropnie 🥰
Glowa do góry, wszystko będzie dobrze! 😘

A mnie właśnie znowu dopadła migrena :( Migreny w ciąży są straszne. Nie można normalnych leków na migreny wziąć, tylko się człowiek tak męczy, bo paracetamol nie pomaga.
Wiesz co, moja koleżanka w ciąży miała migreny i brała jakieś inne leki niż paracetamol, ale miała to uzgodnione z lekarzami.

Ja też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitę 🤣
Wszystko okazalo sie dobrze, ruchliwe to okropnie 🥰
Glowa do góry, wszystko będzie dobrze! 😘
Musi być dobrze, no ale właśnie mi w głowie też ciągle to pytanie krąży :(
Już jutro o 8:15 zobaczę brzdąca :D

Odebrałam wyniki Pappa ryzyko wzrosło nieznacznie bo z USG było 1:216 a Pappa 1:207 ryzyko podstawowe miałam 1:668. Dostałam skierowanie na amniopunkcje , we środę mam spotkanie z genetykiem i mamy omówić dalszą strategię i wszystkie za i przeciw. Oczywiście mam być sama [emoji1751][emoji1751] jakby to dziecko miało tylko jednego rodzica [emoji17][emoji17]

Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji3590] mam nadzieję , że i ja będę mogła się jeszcze pochwalić dobrymi wieściami [emoji4][emoji4]
Trzymam kciuki, jestem dobrej myśli i będziesz mieć pewność :)

reklama
Do góry