Ana874
Fanka BB :)
To już w sobotę prawda ?ja już raczej po ślubie będę w domu na l4.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już w sobotę prawda ?ja już raczej po ślubie będę w domu na l4.
Wspaniala wiadomość Iwka cieszę się ogromnie!!! Dzidzia ❤spala, jak słodko, a potem pan doktor ją obudził!No i jestem. Jak na razie wszystko ok dzidzia zdrowa wszystko ma na miejscuSlyszalam bicie serca. Dzidzia spokojnie sobie spała,potem sie ruszala prostowala ręce i nogi Ryzyko Tri 21odstawowe 1 do 283 spadlo do 1 do 1416. Czekam na Pappa... Oby to byla juz tylko kropka nad i.
HahaJak ja bym sobie zamówiła to pewnie by doszło już po porodzie
Ja też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitęCześć dziewczyny, ja dziś jakoś stresik załapałam. Jutro mam prenatalne i niezbyt dobre myśli
Wiem, że musi być dobrze, ale boję się, bo jakoś wszystkie objawy mi minęły
Wiadomo, że jutro zobaczę moje dzieciątko, znów pomacha do mnie, ale jakiegoś kopa na dziś potrzebuje co wybije mi z głowy głupie myśli
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Wiesz co, moja koleżanka w ciąży miała migreny i brała jakieś inne leki niż paracetamol, ale miała to uzgodnione z lekarzami.A mnie właśnie znowu dopadła migrena Migreny w ciąży są straszne. Nie można normalnych leków na migreny wziąć, tylko się człowiek tak męczy, bo paracetamol nie pomaga.
Najlepsze jest to ze ja wgl nie miałam ryzyka obliczonego z usg tylko od razu pappaWspaniala wiadomość Iwka cieszę się ogromnie!!! Dzidzia ❤spala, jak słodko, a potem pan doktor ją obudził!
Dziś sama radość !
Musi być dobrze, no ale właśnie mi w głowie też ciągle to pytanie krążyJa też przed wejściem na usg nakładam sobie glupot do głowy, bo objawów 0. A tak to choc macice czułam. A dzis od rana nic. I jak tylko przyłożył mi usg do brzucha od razu pytam, czy malenstwo zyje. A ten patrzy na mnie jak na kosmitę
Wszystko okazalo sie dobrze, ruchliwe to okropnie
Glowa do góry, wszystko będzie dobrze! ❤
Trzymam kciuki, jestem dobrej myśli i będziesz mieć pewnośćOdebrałam wyniki Pappa ryzyko wzrosło nieznacznie bo z USG było 1:216 a Pappa 1:207 ryzyko podstawowe miałam 1:668. Dostałam skierowanie na amniopunkcje , we środę mam spotkanie z genetykiem i mamy omówić dalszą strategię i wszystkie za i przeciw. Oczywiście mam być sama [emoji1751][emoji1751] jakby to dziecko miało tylko jednego rodzica [emoji17][emoji17]
Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt [emoji7][emoji7][emoji3590] mam nadzieję , że i ja będę mogła się jeszcze pochwalić dobrymi wieściami [emoji4][emoji4]
Ja Troche się boje o to czwartkowe plamienie. W dodatku dzisiaj boli mnie jajnik :/ ale mam nadzieje że wszystko będzie dobrzeTo kto jutro wizytuje razem ze mną?