Pauliska757
Fanka BB :)
To jest obiad na leniucha? Ja ide po najniższej lini oporu. Wczorajszy rosół, bo chłopaki lubią i do tego wczorajszy sos tyle że z kluskami śląskimi. Żeby się nie wysilać kluski kupiłam lenistwo u mnie nie zna granic. A najlepsze że wczoraj obiad robił mąż, więc tak naprawde już dwa dni nic nie robię.Ja dziś mam obiad na leniucha. Indyk na parze z warzywami i do tego makaron razowy z sosem (niestety z paczki). Mam w ciąży ochotę na taki chamski smak umami, typu zupki chińskie, czipsy itp
Głowa od wczoraj mnie pobolewa i bije się , myślami czy brać tabletkę. Póki Młody drzemie to ok, gorzej jak wstanie i będę zmuszona się zacząć ruszać. Śmiać mi się chciało, bo zazwyczaj zasypia koło 12. Dzisiaj usłyszał że bijà dzwony w kościele (zawsze w południe), pobiegł do pokoiku, wskoczył do łóżeczka górą przez podstawioną pufe i dziecko śpi
Byłam na zakupach, ale oczywiście nic mi się nie podobało. Co chciałam przymierzyć to stwierdziłam że i tak zaraz się w to nie zmieszczę. I tak z moich szaleństw kupiłam tylko majtki, skarpetki i leginsy :/