reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

#brzuszek13+3 🙈😂 Chodzę już w legginsach ciazowych r. M

Załączniki

• IMG_20201003_191241.jpg
    IMG_20201003_191241.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 89
  • IMG_20201003_191214.jpg
    IMG_20201003_191214.jpg
    993,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Nie mogę się nadziwić jaki Ty masz już duży brzuszek!!! 😱
U mnie ledwo co widać, ale wciągnąć się już nie da 🤪 póki co mieszczę się we wszystko sprzed ciąży, ale dziś kupiłam już na zaś legginsy ciążowe (była promka w Lidlu 😁).
Ciekawe kiedy u mnie taki brzuszek będzie 🤔
u mnie pewnie szybciej wyszedł ze względu na drugą ciążę i to na dodatek 9msc po urodzeniu pierwszego dziecka 🙈🙈🙈 moja macica chyba jeszcze była cały czas w trybie "ciąża" 🙈🙈🙈😂😂😂 ...a najlepsze jest to, że na tą chwilę mam aby 1kg na plusie 🤔😳😁😂😂
Z synem brzuszek miałam taki jak teraz w 20tc, a obecnie jestem na końcówce 14tc 🙈🙈🙈

Dziewczyny,jestem w 12 tc czy ktoras ma jeszcze mdłości? Mnie caly czas dopadaja z nienacka bez okreslonej pory,szczególnie po jedzeniu 😔Myslalam ze teraz to przejdzie,ale caky czas przypomina o sobie😪
Mnie mdli codziennie ☹️, ale już nie 24/h. najgorzej jak jestem głodna i wieczorami. A w pracy często mam taki odruch wymiotny z zaskoczenia. Beznadzieja.

Właśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje ;) da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.

Właśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje ;) da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
O co chodzi? 🤔

Hej,
u mnie kiepska sobota. Nie dość, że pokłóciłam się ostro z moim M., który ostatnio doprowadza mnie coraz częściej do szału, to spadła mu Lilianka z huśtawki w parku, zaczęła jej iść krew z nosa no i od dwóch godzin na IP siedzą.

Nudności dopadają mnie cały czas, a właśnie kończę 12 tc. Do tego mega senność - dziś znowu zasnęłam na półtorej godziny ot tak sobie. We wtorek mam wizytę, marzę, żeby usłyszeć, że wszystko jest dobrze, bo pełno głupich myśli w głowie krąży.
O Matko. Bidulko - byle do wtorku, trzymam kciuki✊✊✊, wytrzymaj a na pewno usłyszysz że wszystko ok.
Z córeczką też na 100% wszystko dobrze, dawaj znać jak wrócą.

Nie przechodźmy proszę jeszcze na prywatny wątek. Jeszcze pewnie dużo osób do nas będzie dołączyć. Jak ja byłam na wrześniówkach 2018 to bardzo szybko dziewczyny chciały prywatny wątek, no i później de facto były dwa fora: część dziewczyn na prywatnym, a część na publicznym.

@Marynia88 - dzięki. Póki co nie mam żadnych wieści :/ Boję się, co ona w ogóle na tym SOR złapie ;/

reklama
Do góry