dorotakovv
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie pewnie szybciej wyszedł ze względu na drugą ciążę i to na dodatek 9msc po urodzeniu pierwszego dziecka moja macica chyba jeszcze była cały czas w trybie "ciąża" ...a najlepsze jest to, że na tą chwilę mam aby 1kg na plusieNie mogę się nadziwić jaki Ty masz już duży brzuszek!!!
U mnie ledwo co widać, ale wciągnąć się już nie da póki co mieszczę się we wszystko sprzed ciąży, ale dziś kupiłam już na zaś legginsy ciążowe (była promka w Lidlu ).
Ciekawe kiedy u mnie taki brzuszek będzie
U mnie meliska na zmianę z miętamasakra...wlasnie meliske zaparzylam dobrze robi na mdlosci
Mnie mdli codziennie , ale już nie 24/h. najgorzej jak jestem głodna i wieczorami. A w pracy często mam taki odruch wymiotny z zaskoczenia. Beznadzieja.Dziewczyny,jestem w 12 tc czy ktoras ma jeszcze mdłości? Mnie caly czas dopadaja z nienacka bez okreslonej pory,szczególnie po jedzeniu Myslalam ze teraz to przejdzie,ale caky czas przypomina o sobie
to Twoja pierwsza ciąża??#brzuszek13+3
O co chodzi?Właśnie dziewczyny, może z tym prywatnym jeszcze zaczekajmy, aż trochę popiszemy i zobaczymy, kto tylko przelotem, a kto zostaje da się wtedy wyeliminować "podglądaczy". Na moim poprzednim forum trafiali się stalkerzy, którzy niby coś popisali dwa razy, a potem jeden nękał dziewczynę na prywatnym.
O Matko. Bidulko - byle do wtorku, trzymam kciuki, wytrzymaj a na pewno usłyszysz że wszystko ok.Hej,
u mnie kiepska sobota. Nie dość, że pokłóciłam się ostro z moim M., który ostatnio doprowadza mnie coraz częściej do szału, to spadła mu Lilianka z huśtawki w parku, zaczęła jej iść krew z nosa no i od dwóch godzin na IP siedzą.
Nudności dopadają mnie cały czas, a właśnie kończę 12 tc. Do tego mega senność - dziś znowu zasnęłam na półtorej godziny ot tak sobie. We wtorek mam wizytę, marzę, żeby usłyszeć, że wszystko jest dobrze, bo pełno głupich myśli w głowie krąży.
O propozycję zamknięcia forum na hasłoO co chodzi?