reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej, u mnie dziś wg usg 13+2 czyli weszliśmy w 2 trymestr❤🙂

Załączniki

• Screenshot_2020-10-02-10-03-17-429_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    Screenshot_2020-10-02-10-03-17-429_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    195,4 KB · Wyświetleń: 52
reklama
@Marynia88 ja odstawiłam ja najpierw w dzień i był cyc na noc, ale ja prócz cyca dawałam butle, bo miałam za mało pokarmu, pomimo tego, że karmiłam 1,5 roku. I czytałam jej książkę o Jadzi petelce, która idzie spać i tak jednego wieczoru dostała butle i zagadywał ja co Jadzia robi przed spaniem, przytulałam ja i zapomniała o cycu i tak każdego wieczoru były przytulanki i opowiadanie bajek i całkowicie zapomniała o cycu 😉

Mielismy iść dzisiaj na rodzinny obiad i chyba nie idziemy. W głowie mi już coś ćmi i mdłości a tam ludzie co jeszcze o ciąży nie wiedza i jedzenie nie wiem jakie a nie chce wyjechać z 🤢 🤮
Trzeba będzie coś zamówić do domu.

Ktos pytał o ćwiczenia. Ja ćwiczyłam i teraz klapa, na nic nie mam siły od miesiąca. Nie wiem co ta ciąża ze mną robi czy już taka stara jestem czy co. Mam nadzieje ze 2 trymestr będzie lepszy.

@Lisia15 oj skąd ja to znam 'a po co jedziecie...' 🤦

Powiem wam, że ja w pierwszej ciąży się mało ruszałam i 2 miesiące przed porodem poszłam do szpitala pogadac z położna i ona kazała mi się ruszać, bo urodzenie to jest taki wysiłek jak przejść marszem maraton. A że był skwar i ja nie miałam siły się ruszać to byłam przerażona, a jak przyszło co do czego to 3h bóli i mała była ze mną. Za to moja koleżanka się ruszała cały czas, pełno spacerów, ćwiczeń w ciąży itd i się męczyła kilkanaście godzin. Więc do wszystkich leniuszkow takich jak ja- nic nie jest przesadzone! 😂 Jedynie ona po porodzie wyglądała szybko super 😉

reklama
Do góry