reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej, u mnie dziś wg usg 13+2 czyli weszliśmy w 2 trymestr❤🙂

Załączniki

• Screenshot_2020-10-02-10-03-17-429_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    Screenshot_2020-10-02-10-03-17-429_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    195,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
@Marynia88 ja odstawiłam ja najpierw w dzień i był cyc na noc, ale ja prócz cyca dawałam butle, bo miałam za mało pokarmu, pomimo tego, że karmiłam 1,5 roku. I czytałam jej książkę o Jadzi petelce, która idzie spać i tak jednego wieczoru dostała butle i zagadywał ja co Jadzia robi przed spaniem, przytulałam ja i zapomniała o cycu i tak każdego wieczoru były przytulanki i opowiadanie bajek i całkowicie zapomniała o cycu 😉

Mielismy iść dzisiaj na rodzinny obiad i chyba nie idziemy. W głowie mi już coś ćmi i mdłości a tam ludzie co jeszcze o ciąży nie wiedza i jedzenie nie wiem jakie a nie chce wyjechać z 🤢 🤮
Trzeba będzie coś zamówić do domu.

Ktos pytał o ćwiczenia. Ja ćwiczyłam i teraz klapa, na nic nie mam siły od miesiąca. Nie wiem co ta ciąża ze mną robi czy już taka stara jestem czy co. Mam nadzieje ze 2 trymestr będzie lepszy.

@Lisia15 oj skąd ja to znam 'a po co jedziecie...' 🤦

Powiem wam, że ja w pierwszej ciąży się mało ruszałam i 2 miesiące przed porodem poszłam do szpitala pogadac z położna i ona kazała mi się ruszać, bo urodzenie to jest taki wysiłek jak przejść marszem maraton. A że był skwar i ja nie miałam siły się ruszać to byłam przerażona, a jak przyszło co do czego to 3h bóli i mała była ze mną. Za to moja koleżanka się ruszała cały czas, pełno spacerów, ćwiczeń w ciąży itd i się męczyła kilkanaście godzin. Więc do wszystkich leniuszkow takich jak ja- nic nie jest przesadzone! 😂 Jedynie ona po porodzie wyglądała szybko super 😉

reklama
Do góry