elysia141
Fanka BB :)
Gdybym tego nie zrobiła , bym nie mógła się w pełni cieszycBardzo dobra decyzja, będziesz miała spokojna ciąże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdybym tego nie zrobiła , bym nie mógła się w pełni cieszycBardzo dobra decyzja, będziesz miała spokojna ciąże
Teraz ide na wizytę z gołą kartą ciąży. Może wezmę ich na litośćhaha ja w pierwszej ciąży dostałam taką teczkę, ale dopiero jak położna zobaczyły, że mam taką kartę ciąży bez owijki, stwierdziła, że tak nie może być i dała mi cały zestaw razem z teczką
Będzie dobrzeJa tez w poniedziałek. Mam 36 lat a tu juz chyba wyjsciowo Pappa jest ok 1/200.Staram sie myśleć pozytywnie
No właśnie... Myślałam, że tego typu dolegliwości przyjdą nieco później a tu klops Awans miseczkowy jest coolhahaha kiedyś musiało to nastąpić moje bolą już od jakiegoś czasu, ale raz mocniej, raz słabiej za to ich wielkość się bardzo zwiększyła i z miseczki C przeszłam wczoraj na D ...a co do nóg to mnie nie bolą, ale zaczęły mnie łapać w nocy skurcze w łydkach i to jest masakra...
Idę w to i czekam !!! Turururu I feel good turururu!Bejbe, skoro dziś moje maleństwa wręcz wylewają się z B to i dla Ciebie jest dobra wróżba Serio, podjarałam się tym bo będę musiała kupić bieliznę z miseczką C I to tak z dnia na dzień, bez żadnego uprzedzenia Czuję się soooo gooood
Oj Nie sądzę że tak by chciała zrobić. Ona jest bardzo młoda dziewczyna że swoimi pogladami, które dla starszych dziewczyn z pracy były nie do przyjęcia. Pewnie chciała przyjechać do biura , dlatego dzwoniła. Ja nie chce się stresować głupimi tekstami więc nie odbieramA może przeprosić chciała? Ja z ciekawości jeszcze raz bym odebrała i jakby znowu gadała farmazony to bym jej powiedziała co o tym myśle. Skoro i tak juz nie będziesz z nią utrzymywać kontaktu to niech wie. A jesli jednak poszła po rozum do głowy i chce sie wytłumaczyć to tez ciekawe by było
Noo weź napisz, może da bonusik hahaha@Martxx1 zaraz Cię zgłoszę do mama ginekolog, że powinna Tobie odpalic jakąś premie od sprzedazy za taką entuzjastyczna reklamę
@Kasia6594 mi kiedyś ginekolog mówił, że badanie jest zbyt krótkie by zaszkodzic- to chodzi o to by promieniowaniem go nie podgrzać zbytnio, więc na moją głowę częstotliwość będzie sprawa drugorzędną
Usg robione z częstotliwością jedno-dwa na miesiąc nie może. Chociaż są jakieś badania, że zupełnie obojętne nie jest, to chyba trzeba byłoby robić je sobie codziennie, żeby było groźne w jakiś sposóbDziewczyny wiecie może czy częste USG mOze mieć negatywny wpływ na dzieci?
moje przed pierwszą ciążą to było takie liche B po ciąży został mi rozmiar C ale już nie sa takie jędrne i ładne, bardziej przypominają wymiona krowie a teraz to już doszłam do D i boję się co będzie dalej@magdula36 a miło, ze pytasz, a u mnie Ok, nie mam plamienia beżowego, dobrze się czuje apetyt w moc, lekarka powiedziła że wyniki badań bardzo dobre !
Mam zrobić USG w przyszłym tygodniu z pomiaram, ale szyjki - chociaż wiem, ze ma 40mm, miesniaka (tylna ściana), wizyty u prowadzących lekarek 08.10 i 12.10.
Ja pracuję, wprawdzie zdalnie, ale mam 10 osobowy dział i non stop coś ode mnie chcą, więc ciężko mi tu w ciągu dnia być na bieżąco, nadrabiam w przerwach i po pracy.
@Monika2211 , @M_P_90 moje cycki czasami ledwo ledwo wrażliwe, ale ze należę do tych mysich, bo mam B, narazie są jedrniejsze, ale C jeszcze nie ma! Czekam !!