P
pożegnanie
Gość
Płacę priv 190 PLN i co to jest, katra ciąży na sztywnym szablonie od Pregny!!A może mój taki rozrzutny. 170 zl za wizytę to może się należy
Oczekuje bonusa !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Płacę priv 190 PLN i co to jest, katra ciąży na sztywnym szablonie od Pregny!!A może mój taki rozrzutny. 170 zl za wizytę to może się należy
Haha ja zamówię jednak od mamy ginekolog, ale są boskie hahahaPłacę priv 190 PLN i co to jest, katra ciąży na sztywnym szablonie od Pregny!!
Oczekuje bonusa !
Wlasnie takie sa kolezanki.....bez jaj ja bym ja juz skreslilaWiecie co? A propo wkręcania sobie itp...Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z pracy, która w lutym urodziła synka, to przy okazji się pochwaliłam ciążą. Gadka szmatka o tym jak się czuję, więc mówię, że już mało co objawów, raz wymiotowałam, kilka razy mdłości wzięły no i oczywiście senność i siusiu, które zostały do dziś. Nie zgadniecie co mi powiedziała?
Hmmm gratulować Ci czy współczuć(mimo, że wie o 2 stratach)? A to w ogóle nie plamisz, nie krwawisz? Do pracy chodzisz? To dziwnie jakoś nie??
Ręce mi opadły, bo Ona krwawiła, miała zagrożoną ciąże, dlaczego więc ja tak super się czuje? No poczułam się jakbym w pysk dostała
ja biorę mama dha premium plusja tez biore kwas filiowy i magnez.....moj lekarz powiedzial ze wystarczy
SUPERGratulacje ❤❤❤! Wspaniała wizyta wiadomość!!! Radość i piękny dzień!!!
Hahahahahahhahahhaha robisz mi drugi dzień!!! I takie foto kanapki!!!Zmien sobie nick na"zytniaKromaZserem"