reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wiecie co? A propo wkręcania sobie itp...Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z pracy, która w lutym urodziła synka, to przy okazji się pochwaliłam ciążą. Gadka szmatka o tym jak się czuję, więc mówię, że już mało co objawów, raz wymiotowałam, kilka razy mdłości wzięły no i oczywiście senność i siusiu, które zostały do dziś. Nie zgadniecie co mi powiedziała?
Hmmm gratulować Ci czy współczuć(mimo, że wie o 2 stratach)? A to w ogóle nie plamisz, nie krwawisz? Do pracy chodzisz? To dziwnie jakoś nie??
Ręce mi opadły, bo Ona krwawiła, miała zagrożoną ciąże, dlaczego więc ja tak super się czuje? No poczułam się jakbym w pysk dostała :o 😳
Wlasnie takie sa kolezanki.....bez jaj ja bym ja juz skreslila

@magdula36 a miło, ze pytasz😘, a u mnie Ok, nie mam plamienia beżowego, dobrze się czuje apetyt w moc, lekarka powiedziła że wyniki badań bardzo dobre 👍!
Mam zrobić USG w przyszłym tygodniu z pomiaram, ale szyjki - chociaż wiem, ze ma 40mm, miesniaka (tylna ściana), wizyty u prowadzących lekarek 08.10 i 12.10.

Ja pracuję, wprawdzie zdalnie, ale mam 10 osobowy dział i non stop coś ode mnie chcą🤯, więc ciężko mi tu w ciągu dnia być na bieżąco, nadrabiam w przerwach i po pracy.🤓

@Monika2211 , @M_P_90 moje cycki czasami ledwo ledwo wrażliwe, ale ze należę do tych mysich, bo mam B, narazie są jedrniejsze, ale C jeszcze nie ma! Czekam 😃😃😃!!

@Dzidziu bo się pół dnia nie odzywałaś i tak dziwnie trochę 😛

@Lisia15 Byłam właśnie u dermatologa, bo stwierdziłam, że bez sensu się stresować i oczywiście mam trądzik różowaty, który się mocno uaktywnił w ciąży i tyle by było z mojego cieszenia się jako nastolatka z idealnej cery 😂 przepisała mi kremy, co mam i kiedy używać i mam się zgłosić po karmieniu 😉

reklama
Do góry