reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Cześć dziewczyny ,my dziś po prenatalnych wszystko jest dobrze , dokladnie wyszedl 12+6 czyli dzidzia nadrobiła i termin zostaje 7.04 😊zdjęcie słabej jakości, aa i mój Antek będzie miał braciszka, udało się zdjecie 😀!
20200930_184725.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie... Myślałam, że tego typu dolegliwości przyjdą nieco później a tu klops 😣 Awans miseczkowy jest cool 😄
Nie jest cool... tuż przed ciąża kupiłam sobie 4 cudne staniki rozmiar E... już się nie mieszczę. Ciężko mi i zle :(
Znów muszę wybierać i szukać ideału :(
Przy ostatniej ciąży skończyłam na G. 🤪 Ani to przyjemne ani wygodne :/

Hejka,ja juz tez po prenatalnych,3 godziny w szpitalu,4 razy naklucia do krwi i wkoncu z dloni,krew na pappa wzieta,dziecko ma wszystko w normie,miesci sie w widelkach,ma nos,serducho mocno bije,przeziernosc karku 2.2 do 3 jest norma chyba ,wiec ok chociaz wolalabym mniejsze,nadrobilo jeden dzien jestem 12+1(czyli 4 dni roznicy z om),płci nie znam,ale wroze sobie dziewczynke;)musze wstawic fotke na fb grupe:)Ogolnie panie przemile i cudowne,jestem wykonczona psychicznie ale zadowolona.zjadlam 3 plastry sera...bez razowego

Nie jest cool... tuż przed ciąża kupiłam sobie 4 cudne staniki rozmiar E... już się nie mieszczę. Ciężko mi i zle :(
Znów muszę wybierać i szukać ideału :(
Przy ostatniej ciąży skończyłam na G. 🤪 Ani to przyjemne ani wygodne :/
Zobacz jaki wredny babsztyl z tej matki natury! Jednym daje mikroskopijne cycusie, a innym takie, że unieść je ciężko 😅

reklama
Witam wszystkie Mamy [emoji3526][emoji1768] Czytam Was od kilku tygodni ale dopiero założyłam konto [emoji2957] to moja pierwsza ciąża, mam 28 lat [emoji846] byłam dzisiaj na wizycie u gina, chciałam USG bo nie widziałam dzidzi miesiąc, a miał nie robić bo jutro jadę na prenatalne, ale chciałam jechać spokojnie [emoji3526] Wszystko jest ok! Podobno " nie oficjalnie chłopak" [emoji39][emoji28] pozdrawiam Was serdecznie !! [emoji846][emoji846]
IMG_20200930_191212.jpeg

Do góry